Muhabbet kuşu tırnak keserken kanattım

Latiroz Kaipa

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
636
Kuşumun her adımda ayağı takılıyordu bende annemle tırnağını birlikte keserken yanlışlıla biraz dipten kestik galiba hafif hafif kanıyor. İlk kestiğimiz zaman acı çeker gibi ses çıkarmadı şu anda oraya dokunduğumda önemsemiyor sizce birşey olmuş mudur?

Reaksiyon puanı
6,381
Dokundurtmuyorsa çok acımıştır, dokunulmasına izin veriyorsa pek de acımamıştır. Yani kedilerde öyle ve tırnak kesiminin cinsten değişmediğini düşünüyorum. Yani kedilerde öyle ve kuşlarda da değişik olduğunu düşünmüyorum.

Latiroz Kaipa

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
636
Dokundurtmuyorsa çok acımıştır, dokunulmasına izin veriyorsa pek de acımamıştır. Yani kedilerde öyle ve tırnak kesiminin cinsten değişmediğini düşünüyorum. Yani kedilerde öyle ve kuşlarda da değişik olduğunu düşünmüyorum.
Hiç ses çıkarmıyor şu anda umarım bir şey olmamıştır.

TheChild

Profesör
Reaksiyon puanı
1,567
Olmuyor endişelenecek bir durum yok bende bir keresinde benim de başıma gelmişti ama bir problem olmadı

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,440
Makas sendemi hala? Kuş olmasına bakma dolandırıcı çıkar sonra kuşu mahkemeye verirsin makas hırsızlığına göre.

Bu arada yazık ya. Çok dipten niye kestin tırnağını? Üzüldüm hakkatten. :(

qqqqqqqqqqq

Doçent
Reaksiyon puanı
876
Ben bile dipten kesince acıyor hayvanın ayağı zaten küçük bir şey. Geçmiş olsun düzelir umarım.

Realhas_The_GreatFan2

javareal
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,404
Kuşumun her adımda ayağı takılıyordu bende annemle tırnağını birlikte keserken yanlışlıla biraz dipten kestik galiba hafif hafif kanıyor. İlk kestiğimiz zaman acı çeker gibi ses çıkarmadı şu anda oraya dokunduğumda önemsemiyor sizce birşey olmuş mudur?
Geçmiş olsun ayağına olabildiğince peçete tutun inşallah bir şey olmamıştır. ?