Peki teşekkürlerNormal. Korkacak bir durum yok diye düşünüyorum.
Kuş yavru değil mi?Peki teşekkürler
Ergenlik çağında evde yanlız kalan kuşcığaz işte. Yerinde sakin duramamış bence, bir haltlar çevirmiş ?Kuş yavru değil mi?
Yani 11 aylık. Yazmıştım başta zatenKuş yavru değil mi?
Peki tam gagası mı? Yoksa "cere" denilen kısım mı?Yani 11 aylık. Yazmıştım başta zaten
Gaganın ucuPeki tam gagası mı? Yoksa "cere" denilen kısım mı?
Genellikle yavru kuşlarda olur bu olay. Sizin kuşunuzda olması biraz garip ama korkulacak bir şey olduğunu düşünmüyorum. Bir hafta gözlemleyin. Başka bir sıkıntısı var mı, anlamaya çalışın. Geçici bir durum diye düşünüyorum.Gaganın ucu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şöyle
Peki teşekkürler, fotoğrafını koyacaktım ama site hata veriyorGenellikle yavru kuşlarda olur bu olay. Sizin kuşunuzda olması biraz garip ama korkulacak bir şey olduğunu düşünmüyorum. Bir hafta gözlemleyin. Başka bir sıkıntısı var mı, anlamaya çalışın. Geçici bir durum diye düşünüyorum.
Fotoğrafın boyutu yüksek olduğu için hata veriyor olabilir.Peki teşekkürler, fotoğrafını koyacaktım ama site hata veriyor
1mb tan az boyutlu fotoları kabul ediyor forum.Peki teşekkürler, fotoğrafını koyacaktım ama site hata veriyor
Peki ben biraz deneyeyim1mb tan az boyutlu fotoları kabul ediyor forum.
Kuşunuzun gagası için Kalamar kemiği iyi gelecektir. Pet Shoptan alabilirsiniz.Peki ben biraz deneyeyim
Ekli dosyayı görüntüle 144611
Oldu sonunda
Peki teşekkür ederimKuşunuzun gagası için Kalamar kemiği iyi gelecektir. Pet Shoptan alabilirsiniz.
Oooo Ne Kadarda Tatlı Maşallah.
Onu bulduğum için şanslıyım hem tatlı hem çok sevecen biraz daha küçük alsaydım elde tutmayada alıştırcaktım ama 4 aylık alabildim. Geldiğinden 3 gün sonra elime ve omzuma çıktı çok güveniyor banaOooo Ne Kadarda Tatlı Maşallah.
Bir kere kaçmıştı zor yakaladık ?Onu bulduğum için şanslıyım hem tatlı hem çok sevecen biraz daha küçük alsaydım elde tutmayada alıştırcaktım ama 4 aylık alabildim. Geldiğinden 3 gün sonra elime ve omzuma çıktı çok güveniyor bana
muhabbet kuşları çok tatlı sadece ben onları kafese koyunca kötü hissediyorumPeki ben biraz deneyeyim
Ekli dosyayı görüntüle 144611
Oldu sonunda
Bizimkisini kafese koy 5 dakika dayanamazsın hemen açarsın çıkar diye yırtıyor kendini sadece uyurken ve açken giriyormuhabbet kuşları çok tatlı sadece ben onları kafese koyunca kötü hissediyorum![]()
Kuşunuz dişi. Dişi kuşlar konuşmaz. (Konuşsa bile çok zor)Bizimkisini kafese koy 5 dakika dayanamazsın hemen açarsın çıkar diye yırtıyor kendini sadece uyurken ve açken giriyor
Birde ben onu nasıl konuştururum? 7 aydır bende her gün aşkım diyorum dinliyor hatta konuşmaya çalışıyor ama olmuyor. Benden sonra alan arkadaşımın kuşu babacık demeye başlamış bile bizimki konuşmuyor ?
Nasılll vay be ben bunu erkek diye almıştım herkese anlattım ama inandıramadım teşekkür ederimKuşunuz dişi. Dişi kuşlar konuşmaz. (Konuşsa bile çok zor)
Bir daha bak abi yanlış olmasınNasılll vay be ben bunu erkek diye almıştım herkese anlattım ama inandıramadım teşekkür ederim
Rica ederim. Cere denilen kısım beyaz renk. O yüzden dişi olduğunu tahmin ettim.Nasılll vay be ben bunu erkek diye almıştım herkese anlattım ama inandıramadım teşekkür ederim
Bir daha bak abi yanlış olmasın
Bu fotoğrafta sanki daha beyaz çıkmış bir fotoğraf daya atayımRica ederim. Cere denilen kısım beyaz renk. O yüzden dişi olduğunu tahmin ettim.
Özelden attımBu fotoğrafta sanki daha beyaz çıkmış bir fotoğraf daya atayım