Muhabbet kuşu gagada siyahlık

ens.kzlts

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Bir ziyarete gitmiştim 1 günlük döndüğümde gagasının ucu küçük şekilde siyahtı yıkadım geçmedi. Ne yapmalıyım muhabbet kuşum 11 aylık

ens.kzlts

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Gaganın ucunun ortasında değilde yanlarında var daha önce hiç bir şey yoktu 1 günde ne olmuş olabilir acaba

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,535
Gaganın ucu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şöyle
Genellikle yavru kuşlarda olur bu olay. Sizin kuşunuzda olması biraz garip ama korkulacak bir şey olduğunu düşünmüyorum. Bir hafta gözlemleyin. Başka bir sıkıntısı var mı, anlamaya çalışın. Geçici bir durum diye düşünüyorum.

ens.kzlts

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Genellikle yavru kuşlarda olur bu olay. Sizin kuşunuzda olması biraz garip ama korkulacak bir şey olduğunu düşünmüyorum. Bir hafta gözlemleyin. Başka bir sıkıntısı var mı, anlamaya çalışın. Geçici bir durum diye düşünüyorum.
Peki teşekkürler, fotoğrafını koyacaktım ama site hata veriyor

ens.kzlts

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
1mb tan az boyutlu fotoları kabul ediyor forum.
Peki ben biraz deneyeyim

20210322_233735-min.jpg

Oldu sonunda

ens.kzlts

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Oooo Ne Kadarda Tatlı Maşallah.
Onu bulduğum için şanslıyım hem tatlı hem çok sevecen biraz daha küçük alsaydım elde tutmayada alıştırcaktım ama 4 aylık alabildim. Geldiğinden 3 gün sonra elime ve omzuma çıktı çok güveniyor bana

Onu bulduğum için şanslıyım hem tatlı hem çok sevecen biraz daha küçük alsaydım elde tutmayada alıştırcaktım ama 4 aylık alabildim. Geldiğinden 3 gün sonra elime ve omzuma çıktı çok güveniyor bana
Bir kere kaçmıştı zor yakaladık ?

ens.kzlts

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
muhabbet kuşları çok tatlı sadece ben onları kafese koyunca kötü hissediyorum :(
Bizimkisini kafese koy 5 dakika dayanamazsın hemen açarsın çıkar diye yırtıyor kendini sadece uyurken ve açken giriyor

Birde ben onu nasıl konuştururum? 7 aydır bende her gün aşkım diyorum dinliyor hatta konuşmaya çalışıyor ama olmuyor. Benden sonra alan arkadaşımın kuşu babacık demeye başlamış bile bizimki konuşmuyor ?

Son düzenleme:

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,535
Bizimkisini kafese koy 5 dakika dayanamazsın hemen açarsın çıkar diye yırtıyor kendini sadece uyurken ve açken giriyor

Birde ben onu nasıl konuştururum? 7 aydır bende her gün aşkım diyorum dinliyor hatta konuşmaya çalışıyor ama olmuyor. Benden sonra alan arkadaşımın kuşu babacık demeye başlamış bile bizimki konuşmuyor ?
Kuşunuz dişi. Dişi kuşlar konuşmaz. (Konuşsa bile çok zor)

ens.kzlts

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,535
Nasılll vay be ben bunu erkek diye almıştım herkese anlattım ama inandıramadım teşekkür ederim

Bir daha bak abi yanlış olmasın
Rica ederim. Cere denilen kısım beyaz renk. O yüzden dişi olduğunu tahmin ettim.

ens.kzlts

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Son düzenleme:

ens.kzlts

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Kalamar kemiği aldım. Gagasındaki siyahlık gitti teşekkür ederim