- Reaksiyon puanı
- 316
Elon Musk sanıldığı kadar masun değil.100 yil sonra neler olacagini merak etmiyor musun?
Elon Musk sanıldığı kadar masun değil.100 yil sonra neler olacagini merak etmiyor musun?
Ben 10 yıl sonrasını bile merak ediyorum,2010'dan beri çok gelişti teknolojiMerak eden var mı? Ben etmiyorum. Gelecek bence çok kötü olacak. Bugünleri bile belki mum yakıp ararız.
Elon Musk ile ne alakasi var cumlenin belki ben gelecek de ki felaketleri merak ediyorum ?Elon Musk sanıldığı kadar masun değil.
21 yıl önce 3310 son model telefondu 2000'de.Ben 10 yıl sonrasını bile merak ediyorum,2010'dan beri çok gelişti teknoloji
Elon Musk'ın Starlink projesini 100 yıl sonrayla harmanladım.Elon Musk ile ne alakasi var cumlenin belki ben gelecek de ki felaketleri merak ediyorum ?
Yada insanoglunun yasantisini .
Öyle bugün i3 işlemciyi sonunda 4 GHz e çıkarabilmişler diyorum. Belki 10 yıl sonra 9 GHz i3 bile olur.Ben 10 yıl sonrasını bile merak ediyorum,2010'dan beri çok gelişti teknoloji
O zamana kadar i3 kalır mı ki?Öyle bugün i3 işlemciyi sonunda 4 GHz e çıkarabilmişler diyorum. Belki 10 yıl sonra 9 GHz i3 bile olur.10 yıl sonrasını bende merak ediyorum. ama 100 yıl biraz klişe.
![]()
100 yıl sonra dünyada yokum ne olacaksa olsun umrumda değil eskiden teknoloji nasıl olur diye merak ederdim ama görüyoruz ki teknolojinin çok gelişmesi de iyi bişey değilmiş herşey tadında güzel.oyle ama insan felaketleri insan oglunun dunyada ki etkisini ve durumunu merak etmiyor degilizdir
10 yil sonra yeni islemciler gelir bence ayrica merak ettigim bir konu daha neden su an iki islemci markasi var ?amd her yeri ele geçirir bu gidişle 10 yıl sonra
Konunun adi değişti ?