Anata wa awaredesu
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 427
Konu şimdi reklam engelleme programlarına döndüAdBlocker Ultimate'den iyisin görmedim

Konu şimdi reklam engelleme programlarına döndüAdBlocker Ultimate'den iyisin görmedim
Ne olduğu belirsiz bir konuda 4 sayfa mesaj yazılmış, ortada bir konu var fakat konu da yok. Önüne gelen yazıyor.Konu şimdi reklam engelleme programlarına döndü![]()
yalnız bu konu "ses sistemleri" altında :/tmm basligi degistirdim artik bu hayatta nelere gerek kalmadigini yazicaz buraya
Durumdan istifade
Ben basliyorum
Sahte dostlara....
yalnız bu konu "ses sistemleri" altında :/
dc ye mi gerek kalmdi ?dcniz mi var löoöoöo
Konu artık belirlendi fakat hâlen konudan bağımsız mesajlar var.dc ye mi gerek kalmdi ?
Forumun dc si var diye biliyorum
agaaa beee forumun nesini sevmedin ki?Bu saçma forumda daha fazla kalmama gerek kalmadı![]()
Çıkış butoru sağ üstte ? Bantopatın AtasözüBu saçma forumda daha fazla kalmama gerek kalmadı![]()
insallah ban yemem . Konuyu acip 5 dk sonra gerek kalmadi yaziyim ki insanlar uzun uzunKonu artık belirlendi fakat hâlen konudan bağımsız mesajlar var.
Forumu harika bir yere çevirdiniz, tebrikler.
Reklam engelleyici açtım halen gitmiyor. Reklam engelleyicinin de anlamı kaldı. Artık yöneticiler cebimizden çatır çatır para da boşaltır. fakir fukara kalırız.herkeste var.
Bir sorun yazıyorum ve kimse görmüyor tekrar paylaşıyorum görsünler diye bu sefer de konuyu kapatıyorlaragaaa beee forumun nesini sevmedin ki?
senin suçun değil ki,bir anda muhabbet başladıinsallah ban yemem . Konuyu acip 5 dk sonra gerek kalmadi yaziyim ki insanlar uzun uzun
bana cevap vermesin diye yapmistim .
Bir sorun yazıyorum ve kimse görmüyor tekrar paylaşıyorum görsünler diye bu sefer de konuyu kapatıyorlar
senin suçun değil ki,bir anda muhabbet başladı
Sahte dostlara gerek kalmadi artik
tablete kalmadıSahte dostlara gerek kalmadi artik
aynAbiler yukarıda Reklam konularına kızgın atmayın ya. Bırakın adamlarda ekmek parası kazansın.
Anlayışlı olalım, Bedavaya kullanıyoruz forumu zaten.
yerleri iyi değilAbiler yukarıda Reklam konularına kızgın atmayın ya. Bırakın adamlarda ekmek parası kazansın.
Anlayışlı olalım, Bedavaya kullanıyoruz forumu zaten.
Beni rahatsız etmiyor. Reklam linki zaten göz önünde olmalı.yerleri iyi değil
öyle de,sürekli sürekli görmek rahatsız edici.Reklam linki zaten göz önünde olmalı.
100 yil sonra neler olacagini merak etmiyor musun?Gelecekten umutlu olmaya artık gerek kalmadı çünkü Vodafone nun reklamında dediğinin tersine katılıyorum ben gelecek heyecan verici değil endişe verici.
Merak eden var mı? Ben etmiyorum. Gelecek bence çok kötü olacak. Bugünleri bile belki mum yakıp ararız.100 yil sonra neler olacagini merak etmiyor musun?
oyle ama insan felaketleri insan oglunun dunyada ki etkisini ve durumunu merak etmiyor degilizdirMerak eden var mı? Ben etmiyorum. Gelecek bence çok kötü olacak. Bugünleri bile belki mum yakıp ararız.![]()