Ram_kafasi
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 7,428
Bilmiyorum,forumun sohbet kanalı oldu burası.Ben adam gibi konu açsam 1 kişi yazmaz burada neden bu kadar mesaj var?
Bilmiyorum,forumun sohbet kanalı oldu burası.Ben adam gibi konu açsam 1 kişi yazmaz burada neden bu kadar mesaj var?
Aslında sohbet kanalı gibi bir konu olsa iyi olurBilmiyorum,forumun sohbet kanalı oldu burası.
Bilmiyorum,forumun sohbet kanalı oldu burası.
@Creative'e söyleyelim sohbet kanalı gibi bir şey açsın.Aslında sohbet kanalı gibi bir konu olsa iyi olur
Güzel olur gerçekten. Burada Kimsenin yapmadığı şeyleri yapmak, Yeni yeni şeyler denemek güzel olurdu. Mesela foruma seviye sistemi gelsin rütbe sisteminden farklı olarak. Ve Sezonlar olabilir mesela SDN Forum Sezon 1. Her seviye atlayınca yeni bir hatıra rütbesi alırız, Ekonomi sistemi getirilebilir...Aslında sohbet kanalı gibi bir konu olsa iyi olur
HarbidenBen adam gibi konu açsam 1 kişi yazmaz burada neden bu kadar mesaj var?
O heryerde
Pazar listesine dönmüş burası,baksanıza.
Söyle rahatla konusunun Linkini atıp kapatıcaktır. Yapmayın abi mis gibi kou işte. Ben beğendim. ?
bende beğendim kalsın bencedeSöyle rahatla konusunun Linkini atıp kapatıcaktır. Yapmayın abi mis gibi kou işte. Ben beğendim. ?
Evet, hahaha kahkaha tufanıforuma bir girdim 9 mesaj. Sorun duzeldigi icin boyle yazdim . Daha once boyle yazdigimda modlar konuyu siliyordu
. Ortalik birbirene girmis ahaha
Keşke sorunu nasıl çözdüğünü yazsaydın :/foruma bir girdim 9 mesaj. Sorun duzeldigi icin boyle yazdim . Daha once boyle yazdigimda modlar konuyu siliyordu
. Ortalik birbirene girmis ahaha
niye ki :|Evet senin bu forumda kalmana bencede gerek kalmadı.
bendede öyle şuan.foruma bisi mi? oldu mesajlarda reklam gozukuyor bende
reklam dan ban yiyecegim diye korktum bir anbendede öyle şuan.
Hangisini kullaniyordun :dYeni reklamlarımız hayırlı olsun ? Acaba Hangi Reklam engelleyiciye geçmeliyim?
Evet adblock filanda işlemiyor bunlar nasıl reklamlarYeni reklamlarımız hayırlı olsun ? Acaba Hangi Reklam engelleyiciye geçmeliyim?
Reklam engelleyici engellemez bunu,sonuçta bir reklam değil,reklam içeren konuYeni reklamlarımız hayırlı olsun ? Acaba Hangi Reklam engelleyiciye geçmeliyim?
Direk forumun içinde konu olarak gözüküyor hiç bir adblocker algılamaz adamlar zeki :/Yeni reklamlarımız hayırlı olsun ? Acaba Hangi Reklam engelleyiciye geçmeliyim?
herkeste var.
Ben de de var merak etmeyin reklam dan ban yemezsiniz . Sanirsam adminler reklamin yerini ayarlayamadi .
masallah