MUCK Ekranlara Veda Ediyor!!!

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Müzikal bir gençlik dizisi olarak ekranlara farklı bir soluk getirmesi beklenen dizinin erken finali büyük hayal kırıklığı yarattı.İlk bölümünden itibaren beklenen reyting başarısına ulaşamayan dizide sorunlar çok erken başladı. Dizinin başrol oyuncuları Azra Akın ve Haluk Piyes’in ayrılmasıyla büyük şaşkınlık yaratan dizide senarist değişikliği yaşanması da diziyi olumsuz etkiledi.

Herşeye rağmen Mehmet Aslan ve Ragga Oktay gibi iki önemli transfer yapan dizinin yeni oyuncularıyla birkaç bölüm bile yayınlanmadan final yapması herkes için kötü bir sürpriz oldu.

Final haberini dizinin başrol oyuncusu Sercan Dikmen twitter hesabından duyurdu.İşte o tweet:
“Son bolüm kaçmaz! Çünkü ‘SON’ bölüm! Arkadaşlar MUCK dizisi 8. bölüm ile final yapmaktadır. Başından beri bizi izleyen bütün herkese desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum…”

Kaynak

ENİGMA-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hiç çekiciliğide yoktu zaten 1 kere bile izlemedim

Charlie Scene

Profesör
Reaksiyon puanı
6
iyi olmuş bu tarz dizileri kapatacaksın arkadasım !!

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
zaten konuyu da bağlayamıyorlar bir yere. izlerken bir sonraki bölümü merak bile etmiyorsun.

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Diziye yeni ısınmıştık ama ne bileyim şöyle magazin haberleri sunar gibi ses oluyordu o olmazsa tutardı.

UgurABA

Dekan
Reaksiyon puanı
15
8 bölüm iyi dayanmışlar; ben 4 bölüm zor demiştim ilk bölümü izleyince :)

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Bu dizinin ismini ilk duyduğumda kesin tutmaz demiştim :D Ama hiç izlemedim.Tahmindi sadece.