Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sadece bir Honda Civic Type-R alabilmekti.Focus dan sonra Honda Hatchback aldığımda bu hayalimin yıkıldığına üzülüyordum.Ama yeni aracımı sadece 2.5 ay kullandım ve sattım bir anda Honda Civic Type-R alabildim.
hayırlı akşamlar arkadaşlar
öncelikle
bulunduğumuz katagori itibariyle yorumlarımızda biraz daha ciddi olalım
şimdi meselemize gelirsek
yanlış anlaşılan bir meseleyi önce düzeltelim
Mucize: sadece peygamberlere mahsustur.Allah tarafından peygamberlere,peygamberliklerinin delili veya isbatı için,sıradan insanların yapamayacağı olağanüstü işlerdir.
Birde keramet vardır:Allah`ın ihsanıyla velîlerin gösterdikleri adet dışı veya olağanüstü hallere denir.
Bizim meselemizle ilgili olan kısmı ise:bizler ne keramet gösterebiliriz ve ne de mucize (Velilik makamında olanlar varsa onu bilmem )
Peki bizim karşılaştığımız haller nedir derseniz ki:
Hemen hemen her insan,günlük hayatında,hiç tahmin etmediği ve sonunda insanı mutlu eden bazı garip olaylarla karşılaşmıştır.
Onlar ise bir ikramı-ı İlahi veya İhsan-ı ilahidir.
bizler bu konu başlığı altında allah'ın ihsanının üzerimizde tecellilerini paylaşabiliriz.
"İmkansız dı ama nasıl olduysa oldu" diyebileceğimiz olayları paylaşabiliriz.