Muazzez Turung menekşe koymuşlar gülün adını

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
nasıl bu ne arkadaşlar türk halk müziği nostalji neden bu kadar şaşırdınız bu şarkıları türküleri dinleyen olamaz mı ben sizden daha meraktayım şu an bu şaşırma neden.açıklar mısınız.

---------- saat 19:46 eklendi ---------- önceki mesaj saat 19:42 eklenmişti ----------

rock dans yada metal filan mı eklemliydim türkiye özünü dinlemesin mi

şaşırmanızın sbeebini açıklar mısınız bende sizlere cevap vereyim.

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
video görüntülerinden dolayı demiş olabilirler

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
tamam eğer video görüntülerindense başlayayım açıklamaya :benim video yöntemim böyle bu bir ikincisi bunun sebebi şu en pratik yoldan upload ve kayıt bu şekilde uygun görüyorum radyodan direk video sitesine ses kaydı yapıyorum ve yaptığım ses kaydı mesela 4 dakika olsa bile en fazla 1 mb lık bir yer kaplıyor eş zamanlı radyodan şarkı çalarken screentoaster sitesine ses kaydı yapıyorum hemen ardından da boyut küçük olduğu için hızlıca ve pratik bir şekilde upload ediyorum videoyu böyle videolar hazırlamamnın sebebi budur ayrıca videoların screen toaster sitesinde isimlerinin n1 n100 n64 gibi isimlendirilmesinin sebebi oraya n6 diyorum çünki kendi bloguma gerçek ismini yazıyorum şarkıların screentoastere gerçek ismini yazarsam benim blogum indexlenmiyor yada google de screentoaster önde çıkıyor işin bu kısmını bu şekilde açıklayabilirim şarkı çalarkende ben bişeler yazıyorum görüntü de ondan böyle mesaüstüm geliyor .not defteri açıp bişeler yazıyorum aslında şaşırılacak bişey yok youtubeyle uğraşmıyorum uzun sürüyor screentoaster sahipleri fransız 2 yıldır bu siteyi kullanıyorum zaman zaman mailleşiyoruz screentoaster beta aşamasındayken tester olarak kendilerine olumlu olumsuz çok rapor verdim screentaosatere şarkı eklememe bişe demiyorlar her ne kadar teknik programların tanıtıldığı bir site olmasına rağmen.yani herşey yolunda siz merak etmeyin
ayrıca mp3 değildir bu videolar sadece ses kaydıdır ve ses kalitesi çok düşüktür analog ses kalitesindedir ve bu videolar screentoaster sitesi tarafndan korunaktadır indirilemiyor indirilme başarılı olsa bile indirilşen video oynamaz. sormak istedikleriniz varsa yine yazarım bekliyorum.

hem ben size video demedimki bu . bu bir şarkıdır amacım da şarkıyı dinletmek görüntü nasıl olsun verdiğim sanatçının videosu yokki bende radyodan yaptığım ses kaydını upload ediyorum video sitesine başka güzel yönteminiz varsa söyleyin o yöntemi kullanayauım.

Regionella

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Screentoaster bir video paylaşım sitesi değil mi?

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
Screentoasternasıl anlatsam şöyle Screentoaster bir video sitesi ama genelde tutorial hazırlanıyor yani eğitim videoları ben screentoasterde eğitim videolarıda hazırlıyorum ama nostalji arşivi yapmayı düşünüyorum screentoasterle kayıt ve upload çok kolay olduğu için nostalji şarkıları screentoastere kaydediyorum şarkıyı eş zamanlı radyodan çalarken kaydediyorum hemen ardından da upload ediyorum en çok da bu screentoasteri tercişh etmemin sebebi şu ;eğer ekranda hareket eden bişe olmazsa mouse yada herhangi bir sayfa resim açılmazsa sadece ses kaydı yapılırsa arkada ki görüntü durağan olursa ses kaydının boyutu 500 kb ı geçmiyor benim upload etmem çok kolay oluyor böylelikle bu videodan çok bir müzik dinletisi olmuş oluyor.