Msn ve türevleri Programları Kullanmadan Webcam Konuşması Nasıl Yapılır?

aykut5855

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Msn ve türevleri Programları Kullanmadan Webcam Konuşması Nasıl Yapılır?...Evet arkadaşlar sorum bu...Mümkün mü nasıl mümkün :D msn yahoo vb programlar olmadan bi arkadaşla webcam kullanarak birbirimizi nasıl görürüz... :D

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Tabiki mümkün arkadaşım... Öncelikle ŞURADAKİ SİTEYE girip üye oluyorsun... Sonrada msn adresinle veya başka servislerle oturum açıp webcamla görüşme imkanı mümkün ama webcamla görüşebilmek için siteye üye olman şart...

aykut5855

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Demek istediğim bir msn yahoo icq vs hesabına sahip olmadan bu dediğim şeyi yapmak mümkün mü?...yani hiç bir mesajlaşma yazılımı kullanmıyoruz.hiç bir siteye üye olmuyoruz...sadece birbirimizi tarayıcılarımız üzerinden yada başka bir şekilde görüyüroz...?

x_large

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Demek istediğim bir msn yahoo icq vs hesabına sahip olmadan bu dediğim şeyi yapmak mümkün mü?...yani hiç bir mesajlaşma yazılımı kullanmıyoruz.hiç bir siteye üye olmuyoruz...sadece birbirimizi tarayıcılarımız üzerinden yada başka bir şekilde görüyüroz...?
cok sey istiyosun ıkı dakıkanı ayır uye ol bea:turned:

aykut5855

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Maksat üye olup olmamak değil :D

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510

İyide arkadaşım bunu sana uzaylılarmı sağlayacak... Bunu sana sağlayan bi servistir işte o serviste bana üye olacaksın diyor...Aksi halde sen monitöre bakarsın monitör sana bakar.. Cep telefonları içinde aynı şey geçerli görüşebilmek için GSM operötörlerine kendini bağlamıyormusun???...Senin istediğinn teknoloji daha gelişmedi....:D:tt1:

aykut5855

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Bence benim istediğim teknoloji gelişeli çok oluyor fakat biz bilmiyoruz... :D :D Araştırma yapıyorum bu konuda..... :D

eskibirkullanici

Profesör
Reaksiyon puanı
8
bilgisayarını alır arkadaşının yanına götürürsün ikinizde açarsınız web camlarınızı aynı zamanda bide konuşursunuz al sana msn yok üyelik yok dert yok tasa yok bide tarayıcı açarsın sadece tarayıcı açarak konuşmuş olursunuz :D

team viewer işine yarayabilir arkadaşının bilgisayarına bağlanır açarsın web camı veya herhangi bi hostinge bazı uygulamalar ekleyerek web camını yayınlayabilirsin ama bu konuda pek bilgim yok

aykut5855

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Evet bilgisayarları yanyana götürme espirisinden sonra anlattıkların baya kale değer şeyler tşk ederim.

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Ip kamera gibi bir şey arıyorsun sanırım. Yani direk ip üzerinden bağlanıp ses ve görüntüye ulaşmak istiyorsun. Bunun için de kameranı çalıştırıp, yayın yapacak bir uygulamaya ihtiyacın olacaktır. Kendin yazamıyorsan hazır yazılmışları kullanacaksın. Msn ve türevleri gibi..

ESES35

Asistan
Reaksiyon puanı
1
aykut kardeş böyle bir şeyi bende arıyorum ama ben aynı anda 20 30 kişiyle konuşmak istiyorum bulursan ve paylaşırsan sevinirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar bütün sitelere baktım bulamadım bi güncel site söyler misiniz karşılıklı laptoptan kouşacagım görüntülü