MSN Plus İndiriyorum Virüs Uyarısı Alıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ZorhaK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Headhunter

Doçent
Reaksiyon puanı
8
indirdim.kaspersky internet sucurity 2011 ile tararattım hiçbir sorun çıkmadı.

Reaksiyon puanı
189
Geçenlerde bir ara hüzün_lü de denemişti aynısı olmuştu sanırım. Bende anti-virüs olmadığından deneyemiyorum maalesef ama indirip bir online tarama yapabilirim. sonuçları yazarım...

Reaksiyon puanı
2,148
Anasayfasından indiriyorsan virüs yoktur, nod32 nin paranoyaklığıdır heralde.

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
avast ile indirdim tarattım hiçbişey çıkmadı sanırım nod32 uçuşlarda

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
http://www.msgplus.net/download/ kendi sayfasından msn plus indiriyorum nod32 virüs buluyor..

Deneme şansınız varsa bir bakar mısınız?

NOD32, aynen dediğin şeyi yapıyor. İndirme sırasında silmek için uyarı verdiğinde OLDUĞU GİBİ BIRAK derseniz sorun çözülür.
Buna rağmen, silemese bile Karantiya alıyorsa -ki büyük bir ihtimalle alacaktır; bu durumda Karantinaya alınmış dosyalar içinde MSN Plus'ı bulun (Gelişmiş menü de ARAÇLAR başlığı altında KARANTİNA ya tıklayınca o dosyaları görme şansınız olacaktır) ve "GERİ YÜKLE VE TARAMA DIŞINDA BIRAK" seçeneğini seçin. Bu sefer sorunsuzca MSN Plus'ı kurabileceksiniz. :)

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
trojan felan mı yoksa sarı bir pop up mı çıkıyor. eğer sarı bir pop up ise pua (potentially unwanted app.) olabilir. bi sorun olacağını sanmıyorum

Krazky

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Eset Smart Security, dosyayı indirdikten sonra potansiyel tehlike olarak algıladı. Eset Smart Security'nin ayarları ile sıkıntılı bir durum olabilir. Gerçi sorun etmiyorum ve analiz için gönderim yaptım.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
sil-temizle ve ldugu gibi bırak seçenekleri vardı -olduğu gibi bırak- dedim sorun çözüldü.

tarattım şu uyarıyı veriyor

C:\Users\....\Desktop\MsgPlusLive-490.exe - Win32/MessengerPlus istenmeyen türden olabilecek uygulamalar türevi

ilginiz için teşekkürler

Krazky

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Sorun değil ZorhaK, zaten potansiyel olarak algılıyor. Analiz için gönderim yaptıktan sonra bu sıkıntı giderilebilir. Eset'i seviyorum...

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
ben nod 32 yi hiç sevmem bilgisayarımada kurmam bu hödüğün kendisi virüs zaten :tongue: