• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Msn için pencereni açanı gör

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Thun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Thun

Asistan
Reaksiyon puanı
0
benim adresimde olanlar yandı zırt pırt uyarı verecek galiba ben herkesi açar bakarım huymudur nedir

valla ozaman bu tam senlik.ama ona buna bakmakdan sohbet edemezsin ((((:

Msn’nizdeki RekLamları NasıL Kardıra ßileceiğiniz Anlatmaya Calışacam Msn’nizi Açtığınızda Yan Tarafta Reklam Simgeleri Var Onları karldıracam Öncelikle. Araçlar Diyoruz Sonra Seçenekler Diyoruz Ve Sonra SekmeLer Diyoruz Sekmeleri Gizle Var Kutucuğu İşaretledikten sonra Tamam Diyoruz ßöyLece o Can Sıkıcı Reklamlardan Kurtulmuş Oluyoruz.

Kaynak : www.zamp.org

Seyf

nasıl bi hata ile karsılastın soylersen yardımcı olabilirim

Paylaşım için sağol , ukalalık yapmak için demiyorum yanlış anlama ama zaten MSN Discovery bunları fazlasıyla yapıyor.

Ben stuffplug kullanıyorum.

arkadaslar ben elimde olan birseyi birilerinin işine yarar die paylasıma actım isteyen işine yarayacak olan kullana bilir.keyfinize kalmıs

Ufak ve yararlı yazılımlar kategorisine attım ;)

gereksiz bence ya kim açmışsa açmış yazıcaksa yazar kapattıysa da kendi bilir (H)
saol paylaşım için..

gerekli veya gereksiz.. eklemiş ve eminim işine yarayanlar olur..

abi çalışmıyor bu denedim : ) iki tane oturum açtım digerini penceresini açtığımda hiç bi olay olmadı

arkadaslar deneyenler vardır mutlaka.deneyipde sorunla krsılasan olura nasıl bir sorunla karsılastıgını soylerse yardımcı olabilirim.

ne kadar gereksiz bir eklenti ,pencereni açanı gör yok senin hakında ne düşünüyorlar öğren eklentisi...