Msn deki virüsler

semaved

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar msn mi açtığım zaman kişi listemde online olanlara albüm 045 zip,img-417_JPeG.zip"gibi gereksiz yazılar gönderiyor webde bununla ilgili sorunları olan kişilerin yazdıklarını okudum nod32 virüs programını kullanıyorum taratıyorum ama faydası yok bana kesin olarak sorunu kökten halledecek link veya resimli bir program verirseniz sevinirim

Melih_78

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kaspersky Tek Çözüm.
Eğer Kasper'de Silemezse Direk Format At Derim

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
Melih_78 dedi ki:
Kaspersky Tek Çözüm.
Eğer Kasper'de Silemezse Direk Format At Derim

nereden vardın kesin çözüm olduğuna ?

unutmamak gerekir her anti-virus programının açıkları vardır , yakalayamadığı virusler vardır normal olarak. demek istediğim hiçbir anti-virus % 100 koruma sağlayamaz.

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Daha iyisi çıkana kadar en iyis kaspersky :D

Daha kötüsü çıkana kadar en kötüsü vista :P

semaved

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
herkes kendi kullandığı antivirüs programı için en iyisi diyor kesin çözüm değil arkadaşlar

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
ben avg 8.0 ve spybot search and destroy kullanıyorum çok memnunum sorun çıkmadı şimdiye kadar. Ama bu demek değilki avg 8.0 en iyidir :)

erkek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Formata ömür yetmez :). Formata gerek yok bu is icin bir sürü program var. www.inndir.com da vardi. kurcalarsiniz bulabilirsiniz. hem hangi antivirusu kullaniyorsun?

herkez en iyi antivirus su diyemez. internette 2008 antivirus test sonuclari var.

semaved

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet ama hala sorunu çözülecek bir yaklaşımda bulunmadı kimse hepsinin bir açığı var.

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
formatla uğraşmak istemeyenler norton ghost ile sistemin full imajını alabilirler yada ne bileyim deep freeze kullanbilirler :)

semaved

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
konunun başında yazmışım nod32 antivirüs programını kullanıyorum demekki en iyi değilmiş

erkek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kim demis en iyi degil diye? 2008 antivirus test sonuclar arasinda önceden oldugu gibi en iyilerin arasinda yer aliyor. demekki antivirus ile alakali degilmis. www.inndir.com a bakar misin lütfen. orda bu isler icin programlar vardi.

Melih_78

Asistan
Reaksiyon puanı
1
semaved dedi ki:
herkes kendi kullandığı antivirüs programı için en iyisi diyor kesin çözüm değil arkadaşlar

Ben Avastı Kullanıyorum.
Dikkat Edersen Arkadaşa Kaspersky Önerdim Avast Değil ;D

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
hangi anti-virus programını kullanacağı kendi takdiridir yani :)

semaved

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar yani bende olan nod32 antivirüs programını kaldırıp önerilen antivirüs programınımı kurup taratayım nod32 bulamıyor

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
semaved dedi ki:
arkadaşlar yani bende olan nod32 antivirüs programını kaldırıp önerilen antivirüs programınımı kurup taratayım nod32 bulamıyor

evet öyle yap , denemekten zarar gelmez ;) nasıl olsa nod32 bulamıyor , belki önerilen program bulup temizler..

semaved

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
chimera arkadaşım verdiğin linkten dosyaları indirdim ama sorun devam ediyor yinede teşekkürler..

fasiyes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
en iyi yöntem format hemen ardından deepfreeze yi kur

Hyperboy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
semaved sana öenrim hosts dosyasındakı internet sitelerini silmen banada bulaşmıştı aynı virüsler hosts dosyasındaki internet sitelerini silince düzeliceğinden eminim..