Msn cam sorunu yardım :(

nevuser

Profesör
Reaksiyon puanı
2
s.A sdn okurları ben arkadaşla cam açıçaktım benle arkadaşın webcamı var açmaya karar verdik ancak ben onla konuşurken cam yok gözükmüyo ama başka bir arkadaşla konuşurken cam var gözüküyo ve açıyo :( yani cam normalde var ancak arkadşımla konuşurken webcam görünmüyo ve görüntülü konuşma yapmıyo :( sorun nedir yardım edin ya :(:(:(:(

---------- Post added at 19:01 ---------- Previous post was at 18:48 ----------

yardım edecek yokmu ? :( :( :(

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Olayı anladığım kadarıyla cevap vereyim...

Sen kamera ile görüşmek istediğin arkadaşınla görüşemiyorsun...

Arkadaşın sende kamera yok diyor...

Ama başka bir arkadaşınla görüntülü konuşabiliyorsun...

Buradan 2 sonuç çıkar...

1. Sende değil arkadaşının bilgisayarında sorun var!

2. Görüşmek istediğin kişi bir Kız ve seninle görüntülü görüşme yapmamak için bahane uyduruyor...

nevuser

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Olayı anladığım kadarıyla cevap vereyim...

Sen kamera ile görüşmek istediğin arkadaşınla görüşemiyorsun...

Arkadaşın sende kamera yok diyor...

Ama başka bir arkadaşınla görüntülü konuşabiliyorsun...

Buradan 2 sonuç çıkar...

1. Sende değil arkadaşının bilgisayarında sorun var!

2. Görüşmek istediğin kişi bir Kız ve seninle görüntülü görüşme yapmamak için bahane uyduruyor...

ikinci seçenek yanlış :) birinci seçenek ise benim arkadaşdaa aynı sorun var :( oda benim camı görmüyo ama diğer arkadaşlarıyla açıyo.. :(

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
sen arkadaşın dışındakiler ile sorunsuz görüşebiliyorsun
arkadaşın senin dışındakiler ile sorunsuz görüşüyor...

sadece bir biriniz ile görüntülü görüşemiyorsunuz...

ilginç bir durum... msn leri kaldırıp tekrar yükleyin gibi çok klasik bir şey söylemek dışında başka bir şey aklıma gelmiyor...

nevuser

Profesör
Reaksiyon puanı
2
ben kaldırdım yeniden de kurdum ancak aynı sorunu veriyo tekrar ya ama ben dicem arkdaşa sölerim saolun önerileriniz için

mperk

Profesör
Reaksiyon puanı
55
İkinizin msn sürümleri aynı olmayabilir ve bundan da olabilir..

Hepiniz msn 2011'i yükleyin ve tekrar deneyin..

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Msn sürüm uyuşmazlığı olabilir ama zaten görüntülü görüşme için skype varken msn kullanılması saçma :)

bayx2002

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu sorun sizin ve arkadaşınızın arasında olan bir sorun değil, malesef bu sorun windows live messenger'in sorunu..
skype de aynı bilgisayarlarınız ve kameralarla deneseniz açılır ama msn de açılmaz. bunun asıl sebebi ise şu; microsoft tekelci olarak hazır olan yaygın müşterilerinden kolay para kazanımına alışmış olduğundan, böyle saçma ve eksik üretimlerini umursamıyor, dikkat etmiyor.
sorunun açıklaması ve çözümü; bu aralar yeni wlm 2011 çıkardılar bunuda vista ve özellikle windows 7 için ürettiler, xp içinde uyarlanmışını çıkardılar ama alakasız ve bu sorunu göz ardı ederek üretilen bir sürüm. bir çok kişide halen wlm9.0 olduğu için, yeni sürüm yükleyen ile eski sürüm olan bu sorunu yaşıyor kamera açamıyorlar. ya yeni sorunlu sürümü tamamen kaldırıp eskisini yükleyin sorun çözülsün. yeni sürümde daha çok eksik var, özellikle kamera problemi enva çeşit. yada wlm2011 düzeltilip ve windows7 tamamen yaygınlaşana kadar bir kaç ay bekleyin bu arada microsoft bir lutüf ederde hatasını düzeltme güncelemesi gönderirse ne mutlu bize:rolleyes: