MSN BackUp

Bu konuyu okuyanlar

tertunc

Müdavim
Emektar
Katılım
18 Ağustos 2007
Mesajlar
7,204
Reaksiyon puanı
21
Puanları
38
MSN BackUp, hesabınızda yüklü olan Göz Kırpmalar, Görüntü Resimleri, İfadeler, Arka Planlar gibi MSN içeriklerini yedeklemenizi ve ihtiyaç duyulduğunda geri yükleyebilmenizi sağlayan bir araçtır.


Programı bu adresten indirip kurabilirsiniz: http://www.baisoft.it/msnbackup_download.asp

msnbackup_g1.jpg


(Not: Programı İngilizce olarak kurarsanız, menüleri de İngilizce görürsünüz.)

Kullanımı Hakkında Bilgi:

*
E-Mail MSN bölümüne hangi MSN Messenger hesabınızın içeriklerini listelemek-yedeklemek istiyorsanız o hesabın adresini girin ve *dürbün* tuşuna tıklayın
*
Sol tarafta hesabınızda bulunan içerikler listelenecektir, menülere tıklayarak bu içerikleri tek tek görüntüleyebilir ya da en üst menülerine tıklayarak hepsini birden seçebilirsiniz.
*
Seçme işlemi bittikten sonra sağ tarafta üst kısımda bulunan Backup bölümüne yedeğinizi nerede oluşturmak istediğinizi gireceksiniz. Belgelerim klasörünüz ya da sizin belirlediğiniz herhangi başka bir klasörü belirleyebilirsiniz.
*
Yedekleme yolunu da belirledikten sonra *dürbün* tuşunun hemen sağında bulunan tuşa tıklayarak yedek alabilirsiniz.
*
Bir yedeği geri yüklemek için de sağ taraftaki Backup bölümüne daha önce yedeği aldığınız klasörü belirtip, listeden geri yüklemek istediğiniz içerikleri seçip klasör yolunu girdiğiniz bölümün hemen solunda bulunan tuşa basmanız yeterli.

Program @hotmail.com.tr, @hotmail.co.uk gibi farklı uzantılı email adreslerinde sorun çıkarabilir. Eğer hesabınızda içerikler yüklü olmasına rağmen listelenmiyorlarsa ya da "There's no element selected!" uyarısı alıyorsanız, bilgisayarınızı bir kez baştan başlatın. Farklı MSN adreslerinizi girip onlardaki içeriklerin listelenmelerini deneyin
 

hellmarch

Müdavim
Katılım
15 Eylül 2007
Mesajlar
2,041
Reaksiyon puanı
20
Puanları
38
Ya bende olmadı "There's no element selected!" hatası veriyo msn hotmail.de uzantılı ondan mı acaba diyecem ama bir diğer msnim @hotmail.com uzantılı ondada olmuyor :S
 

elektr10

Müdavim
Katılım
1 Ocak 2007
Mesajlar
2,302
Reaksiyon puanı
3
Puanları
0
Ben denemedim ama sitesinde 8.5'e uyumlu olduğu yazıyor.Sorun sürüm farkından değil ama neden bilmiyorum.
 

megaman

Doçent
Katılım
14 Aralık 2007
Mesajlar
741
Reaksiyon puanı
0
Puanları
16
Kullanıcı ID' si yazan kısma değişmez kimliğinizi eklemeniz gerekli. Nereden bulabilirim derseniz de Alınan dosyalarım altında sizin kullanıcı isminizin yanınaki rakamları kopyalayınız ve tekrar deneyiniz. kolaylıklar dilerim.
 
Üst