MSN 9 Download'a hazır! İndirin!

BaRY

Profesör
Reaksiyon puanı
12
bir eksiğide ben söyleyeyim,
mail butonuna bastığımız zaman varsayılan tarayıcı açılıyor ama maillere bakamıyoruz, boş sayfa açılıyor, maillere bakabilmek için, varsayılan tarayıcıyı ie yapmak gerekiyor.

centigrade

Doçent
Reaksiyon puanı
4
çok gerekli bir yenileme değil.içinde vazgeçilmeyecek bir özellik yok eskiye göre.hemde daha yavaş hareket ediyor.üstelik kotali kullanıcılar için pekte hoş olmayan sonuçlar oluşacağından eminim.
çünkü kayıtlı tüm kullanıcıların fotolarını tarayıp alt kısımda slide show olarak gösteriyor.
ki daha göremediğim pek çok gereksiz detayı da indirme yapıyordur.
yani eski sürüme devam...

arkay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
valla benim hevesim kursağımda kaldı çünkü xp 64 bit işletim sistemi kullanıyorum ben ve desteklemiyor 8.5de olduğu gibi.... :angry:

Mystical

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çok gerekli bir yenileme değil.içinde vazgeçilmeyecek bir özellik yok eskiye göre.hemde daha yavaş hareket ediyor.üstelik kotali kullanıcılar için pekte hoş olmayan sonuçlar oluşacağından eminim.
çünkü kayıtlı tüm kullanıcıların fotolarını tarayıp alt kısımda slide show olarak gösteriyor.
ki daha göremediğim pek çok gereksiz detayı da indirme yapıyordur.
yani eski sürüme devam...

tüm kullanıcıların fotoğrafını taramıyor listede profilini güncelleyen (fotoğraf olsun nick olsun) kişileri gösteriyor yorumun bana biraz abartı geldi kotalı internete gereksiz indirme yapıyor falan ozman resim özelliği olmayan msn sürümü falan bakınız dimi konuşma penceresini açınca resim indirilip kotadan yeniliyor çünkü.

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
bi eksik daha var
öğle yemeğinde kişisel durumu yok :D

DreaMTurK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Full sürümünü Bekliyorum Bende Bi denim dedim gercekten de Hoş ve Hala PLUS Uyumsuz

Nemesis

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Ben cok beğendim yeni sürümü.

Seslerin çeşitliliği artmış, titreşim sesi o gıcık sesden kurtulmuş.

Ayrıca arkadasın dediği slayt olayını kapatabiliyorsunuz. Yavaş değil gayet hızlı ve kullanışlı.

DeadSkinMask

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
özel ifadelerin kısayolunu yazıp yolladığımızda karşı taraf görebiliyor biz göremiyoruz yazdığımız ifadeyi ama karşı taraf yollayınca gözüküyor ben buna bi anlam veremedim

canaxoy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
virüs gibi bişey bu ya. setup %75 de bekliyor, C: de yer bırakmıyor. E: deki büyük exe,zip,iso dosyalarını alıp C:/Temp/0919*... içine atıyo sürekli. yer kalmayınca da iptal oluyor setup.

centigrade

Doçent
Reaksiyon puanı
4
tüm kullanıcıların fotoğrafını taramıyor listede profilini güncelleyen (fotoğraf olsun nick olsun) kişileri gösteriyor yorumun bana biraz abartı geldi kotalı internete gereksiz indirme yapıyor falan ozman resim özelliği olmayan msn sürümü falan bakınız dimi konuşma penceresini açınca resim indirilip kotadan yeniliyor çünkü.

msn space lerindeki fotoları altta slayt gosterisi olarak gördüğüm için söyledim. bu elbetteki kota da şişmeye yol açacak otomatik indirme yaptığı için.zaten sınırda gezmeyen arkadaşlar için problem teşkil edecek bir bayt büyüklüğü olmayabilir.ancak ben lüzumsuz bayt kullanmak istemiyorum diyenlere benim sözüm.
ayrıca eklenen yeni özellikler eski bilgisayarlar için ağır geliyor.bu da msn in daha yavaş hareket etmesine neden oluyor.

Nemesis

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Arkadaşlar yeni sürümler her zaman daha kapsamlı olacaktır elbet. Kotayı kafaya takarsanız puvvv :) Ayrıca tekrar söylüyorum o özellik kapatılabiliyor.

мυяαт

Asistan
Reaksiyon puanı
1
türkçesini beklicem gibi. bu arada aynı haber haberturk sitesinde yayınlanıo ve tabi ki troy un konuşma penceresi de:D

lBa1xkrV1fe7

Asistan
Reaksiyon puanı
8
мυяαт;447603 dedi ki:
türkçesini beklicem gibi. bu arada aynı haber haberturk sitesinde yayınlanıo ve tabi ki troy un konuşma penceresi de:D

harbiden sömürmüşler :D

UgurABA

Dekan
Reaksiyon puanı
15
Full sürüm çıktımı?

KAZUYA

Doçent
Reaksiyon puanı
20
2is9opw.jpg

Serpil de Serpil mis yani :) Hakki cim seninle ozel olarak goruselim*:devil:

mustafb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende indirdim ama kullanamıyorum :S açttıkan 10 sn sonra kapanıyo kendiliğinden ..