__kadıköyRAP__
Guru
- Reaksiyon puanı
- 2,148
teşekkürler ama bende tam sürümü bekleyeceğim 

sürüm numarası 14.0.5027.908
yani yeni sürüm
plus eklentisi, bu sürüm için de uyumlu.
çok gerekli bir yenileme değil.içinde vazgeçilmeyecek bir özellik yok eskiye göre.hemde daha yavaş hareket ediyor.üstelik kotali kullanıcılar için pekte hoş olmayan sonuçlar oluşacağından eminim.
çünkü kayıtlı tüm kullanıcıların fotolarını tarayıp alt kısımda slide show olarak gösteriyor.
ki daha göremediğim pek çok gereksiz detayı da indirme yapıyordur.
yani eski sürüme devam...
özel ifadelerin kısayolunu yazıp yolladığımızda karşı taraf görebiliyor biz göremiyoruz yazdığımız ifadeyi ama karşı taraf yollayınca gözüküyor ben buna bi anlam veremedim
tüm kullanıcıların fotoğrafını taramıyor listede profilini güncelleyen (fotoğraf olsun nick olsun) kişileri gösteriyor yorumun bana biraz abartı geldi kotalı internete gereksiz indirme yapıyor falan ozman resim özelliği olmayan msn sürümü falan bakınız dimi konuşma penceresini açınca resim indirilip kotadan yeniliyor çünkü.
мυяαт;447603 dedi ki:türkçesini beklicem gibi. bu arada aynı haber haberturk sitesinde yayınlanıo ve tabi ki troy un konuşma penceresi de![]()
kişi eklenin 2 yanından show the menu bar ın yanındaki ticki kaldır![]()
Bunu çözebilen yokmuu hala ???![]()
yaw bu resimde gösteriğim yeri nasıl yok edebiliriz eski msn de vardı bu olay ..bence pencere kenarlarının olması çok iğrenç :excl:
Bunu çözebilen yokmuu hala ???