spiritchaser42
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
arkadaşlar başlıktanda anlaşılacağı üzere bi sistem toplamaya karar verdim. işe ilk önce anakart alarak başladım 2.etapta 1x8gb RAM-İ5 4460 İŞLEMCİ ve oyuncu kasası alıp 600-700tl civarı ekran kartını ve SSD yi en son alarak sistemi tamamlıyacam sorum şu acaba Z97 chipset anakart yerine Z170chipset anakart tercihmi etmeliydim yoksa bu aldığım anakart iyi ise bu sistem beni ne kadar götürür. ayrıca bu sisteme 600-700 tl civarında ekran kartı ne önerirsiniz... şimdiden teşekkürler...
- - - Mesaj Güncellendi - - -
arkadaşlar başlıktanda anlaşılacağı üzere bi sistem toplamaya karar verdim. işe ilk önce anakart alarak başladım 2.etapta1x8gb RAM-İ5 4460 İŞLEMCİve oyuncu kasası alıp 600-700tl civarı ekran kartını ve SSD yi en son alarak sistemi tamamlıyacam sorum şu acaba Z97 chipset anakart yerine Z170chipset anakart tercihmi etmeliydim yoksa bu aldığım anakart iyi ise bu sistem beni ne kadar götürür. ayrıca bu sisteme 600-700 tl civarında ekran kartı ne önerirsiniz... şimdiden teşekkürler...
- - - Mesaj Güncellendi - - -
arkadaşlar başlıktanda anlaşılacağı üzere bi sistem toplamaya karar verdim. işe ilk önce anakart alarak başladım 2.etapta1x8gb RAM-İ5 4460 İŞLEMCİve oyuncu kasası alıp 600-700tl civarı ekran kartını ve SSD yi en son alarak sistemi tamamlıyacam sorum şu acaba Z97 chipset anakart yerine Z170chipset anakart tercihmi etmeliydim yoksa bu aldığım anakart iyi ise bu sistem beni ne kadar götürür. ayrıca bu sisteme 600-700 tl civarında ekran kartı ne önerirsiniz... şimdiden teşekkürler...