Msı Servisi Bu sorunu onarırmı ? (SS)li

fatih09

Asistan
Reaksiyon puanı
1
S.a arkadaşlar böyle bir sorun oldu 2 günden beri görüyorum şu alt takımı ekrana bağlayan geriye doğru açılan 2 tane esnek yuvarlak gibi şeyler var bunların birisi cok fena oynuyor bunu serveri yapabilirmi yani cevaplarsanız sevinirim

[video=youtube;ubiDRD7cMmM]http://www.youtube.com/watch?v=ubiDRD7cMmM&feature=youtu.be[/video]

<iframe width="640" height="360" src="//www.youtube.com/embed/ubiDRD7cMmM?feature=player_detailpage" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Onlar kapak değilmi ekran ile kasa arasındaki bağlantıyı kapatan kapak onlar ise oynaması normal cünkü o kapakları herhangi bir vida bağlantısıyor sadece o bağlantının üzerini örtüyor cirkin görüntüye karşı oynaması normal benim Notbookilerde oynuyor sıkıştıramazsın sıkıştırsan bu sefer ekranı aşağı yukarı yapmakdan zorlarnır kırarsın.

fatih09

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Onlar kapak değilmi ekran ile kasa arasındaki bağlantıyı kapatan kapak onlar ise oynaması normal cünkü o kapakları herhangi bir vida bağlantısıyor sadece o bağlantının üzerini örtüyor cirkin görüntüye karşı oynaması normal benim Notbookilerde oynuyor sıkıştıramazsın sıkıştırsan bu sefer ekranı aşağı yukarı yapmakdan zorlarnır kırarsın.

ama soldaki aynı rahat gayet peki sıkıştırabilir miyim ?

mrveergin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
menteşeler gevşemiş sıkıştırılması gerek sadece, garantisi varsa bence hiç elleme sen gönder onlar yapıcaktır, kendin yapmak istersen basit donanımsal bilgin olması gerek.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
ama soldaki aynı rahat gayet peki sıkıştırabilir miyim ?

Biraz geç görmüşüm kusurabakma bazı Notbook modellerinde arka tarafda vidalaerıvar onları sıkıştırabilirsin ama servis tornavida değitiğini anlarsa sana Notbook acıldığını söyleyebilirle pislik yapmak istersede acıldığından dolayı Garanti dışı derler.