M Korhan Kösece
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
Öncelikle herkese merhabalar, bu monitörden sipariş verdim fakat laptopuma en performanslı(165hz 2k G-Sync) ve stabil bağlantıyı seçebilmek için arada kaldım. Laptop'ta sadece thunderbolt 3 ve HDMI girişleri bulunmakta.Monitörde ise DP 1.2 HDMI ve type-c portları mevcut. HDMI düşük performans sağladığı için tercih etmek istemiyorum. İnternette DP 1.2 den thunderbolt 3 e dönüştüren 2k 165 hz destekleyen kablo var ve bayaa da olumlu yorumlar okudum. Link vermek doğru mu bilmiyorum ama yanlış ise kaldırırım.
Fakat monitörde hali hazırda type-c girişi var ve DisplayPort Alternate (DP Alt) Mode'unu destekliyormuş yani video aktarabiliyor anladığım kadarı ile. Dökümanını incelediğimde monitörün bu type-c 2k 165hz desteklediğini söylüyor ama g-sync açabilir miyim bilmiyorum. Bu port ile benim thunderbolt 3 portumu bağlamam daha mı doğru olur ve bağlanabilir mi? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Fakat monitörde hali hazırda type-c girişi var ve DisplayPort Alternate (DP Alt) Mode'unu destekliyormuş yani video aktarabiliyor anladığım kadarı ile. Dökümanını incelediğimde monitörün bu type-c 2k 165hz desteklediğini söylüyor ama g-sync açabilir miyim bilmiyorum. Bu port ile benim thunderbolt 3 portumu bağlamam daha mı doğru olur ve bağlanabilir mi? Yardımcı olursanız çok sevinirim.