MSI Optix MAG241C vs AOC 24G2U

Elsuwn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhabalar, çok kararsız kaldım sizce hangisi? Çoğunlukla tryhard biçimde LOL ve bazen FPS, battleroyale oynuyorum, benim için en önemlisi akıcılık ve tepkime ama kaliteli renk ve görüntüde olmazsa olmaz fikirlerinize açığım.

Elsuwn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Son düzenleme:

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
24 G2U VE 24G2U BK'nın Farkı nedir?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Farkı nedir?
Paneli IPS, ergonomisi daha iyi. Birde monitörde Asus'un teknolojilerini daha ileride buluyorum. ELMB, Shadow Boost ve Ultra Düşük Mavi Işık teknolojisi gibi.

Elsuwn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Paneli IPS, ergonomisi daha iyi. Birde monitörde Asus'un teknolojilerini daha ileride buluyorum. ELMB, Shadow Boost ve Ultra Düşük Mavi Işık teknolojisi gibi.
Anlıyorum ama çoğu kişi akıcılık için VA veya TN diyor sizce bu iki monitör arasında bir akıcılık farkı olur mu? (ASUS ve MSI)

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
Anlıyorum ama çoğu kişi akıcılık için VA veya TN diyor sizce bu iki monitör arasında bir akıcılık farkı olur mu? (ASUS ve MSI)
Normal bir insanın fark edemeyeceği bir akıcılık. Kağıt üstünde yani. Pratikte fark pek yok.

Son düzenleme:

IDisaster

Profesör
Reaksiyon puanı
1,666
Gözüm kapalı önerebileceğim bir ürünüdür. Çoğu arkadaşıma tavsiyem sonrası aldırdım ve hepsi şuan çok memnun. Bende yakın zamanda benim monitörü satıp TUF VG249Q ye geçeceğim.
1ms - IPS Panel - 144hz - Freesync teknolojisi ve TUF serisinin pixel kalitesi de oldukça şaşırtıcı. Renk kalitesi de ideal. Gözün kapalı tercih edebilirsin .

Elsuwn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Gözüm kapalı önerebileceğim bir ürünüdür. Çoğu arkadaşıma tavsiyem sonrası aldırdım ve hepsi şuan çok memnun. Bende yakın zamanda benim monitörü satıp TUF VG249Q ye geçeceğim.
1ms - IPS Panel - 144hz - Freesync teknolojisi ve TUF serisinin pixel kalitesi de oldukça şaşırtıcı. Renk kalitesi de ideal. Gözün kapalı tercih edebilirsin .
Ama bu monitör sanırım VA panel orada yazan IPS yalan olabilir mi?

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
Ama bu monitör sanırım VA panel orada yazan IPS yalan olabilir mi?
VG24VQ VA panel, VG249Q IPS panel. 1ms olayını yazılımla sağlıyor. Normal mprt 1 ms olanlar bulanık olur. Asus'un ELMB teknolojisi bunu önlüyor işte. O yüzde IPS panelde 1ms değer varmış gibi oluyor. VG24VQ'nun farklı parlaklığı biraz daha yüksek birde kavisli. Ancak stoklarda yok zaten ürün.