Msi mi monster mi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kosed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741

barney

Asistan
Reaksiyon puanı
93
Teşhir ürünü tavsiye etmem. Çoğu kullanıcı teşhir ürünlerini cok hor kullanıyor. Magazada kendince drop test yapan bile gördüm

kosed

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Outlet ürünü mağazaya gittiğinde test amaçlı kullanıcıya sunulan üründür. Çoluk çocuk genç yaşlı onu haftalarca parmaklar inceler ve artık raftan kaldırılır. Monster'i öneririm güzel ürün. Outlet ürünü olan MSI eski mimariye sahip bir laptop. Bütçem var dersen bunu öneririm. Sırt çantası hediyeli.

Dell Gaming 7559 B70F161C Core i7-6700HQ 16GB 1TB (8GB SSHD) GTX960M 4GB 15.6" FHD IPS FreeDOS (Sırt Çantası Hediye) | sanalmarketim

Cevap icin tesekkurler ama dell 7559a klavye aydinlatmasi olmadigi icin biraz soguk bakiyorum birkac yerdede isininca fps dusmesi aliyorum fln gibisinden birkac yazi okumustum asli varmi yokmu bilmiyorum

kosed

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Teşhir ürünü tavsiye etmem. Çoğu kullanıcı teşhir ürünlerini cok hor kullanıyor. Magazada kendince drop test yapan bile gördüm

Tesekkurler msi den vazgectim dediginiz gibi hor kullanmislardir :)

Black15

Asistan
Reaksiyon puanı
151
Monster 'ı veya Seyhoo önerdiği Dell 'i alabilirsin ikisi de güzel cihaz.

hamdi çakar

Asistan
Reaksiyon puanı
15
kardeşim msı al derim outlet herkes kafasından birşey sıkıp söylüyor git adamların msı showroomu var alan arkadaşlar var üründe 1 tane çizik yok hepsi temiz makineler olsa gerek git gör gidip göremiyorsan ara sor adamlara

kosed

Asistan
Reaksiyon puanı
20
kardeşim msı al derim outlet herkes kafasından birşey sıkıp söylüyor git adamların msı showroomu var alan arkadaşlar var üründe 1 tane çizik yok hepsi temiz makineler olsa gerek git gör gidip göremiyorsan ara sor adamlara

Cevap icin tesekkurler
12 ayda ikisinden birini muhtemelen alacagim ozaman arayip bilgi alabilirim