Msi laptop şarj almıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan iptal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

iptal

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 2 ay önce msi laptop aldım ge60 modelini. 2 aydır sorunsuz kullanıyordum taki dün akşam eve gelene kadar. Eve geldim fişi taktım laptopu açtım fakat sağ altta pil göstergesinde fiş işareti yok. Yani adaptörü görmüyor gibi birşey. Ama şarjıda azalmıyor laptopun çok garip. Biraz söktüm adaptörü bataryayı harcadım belki düzelir diye. yüzde 30'a düştü taktım yine olmadı. Takınca şarj düşmüyor ama dolmuyorda. Acaba yüklediğim birşeydenmidir felan diye sistemi geri aldım ama yine olmadı. Oda soğuk belki ondandır dedim sıcak yerdeyim şuan bataryada sıcak ama yine olmadı. Yardım edin. Servise giderse gelmez bu 15 gün :D

iptal

Doçent
Reaksiyon puanı
0
yokmu yardım edecek aynı sorun devam ediyor. Biraz önce açtım şarjı şuan %24 de. Her açmamda 2-3 düşüyor 0 ı görürüz bu gidişle :D

iptal

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Beyler bu pil doldurmayı sabitlemeyi felan nasıl yapıyorsunuz bir anlatın lütfen. Benim sorun yazılımsalmı yoksa bataryada felanmı sorun var onu anlamadım ben ?
Başka laptoplarda energy megamenent felan birşeyler var. Msi in yokmu böyle birşeyi. Acaba pilimi sabitledi ondan doldurmuyor diyeceğim ama. Sağ altta pil göstergesinde hiç birşey yazmıyor. 0 dakika %24 yazıyor. Pilde dolmuyor felan yazmıyor. Bu yüzden ekran kartıda devreye girmiyor. Bilgisayar acayip yavaş bir kaç gündür.

iptal

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Laptopu garantiye göndirdim 8 gün oldu. Bugün aradılar beni servispointden. Öncellikle Allah belalarını versin diyerek başlıyorum.
02122887174 nolu telefondan arandim. Sadece sarj almiyordu laptop. Adam bana anakartdan dolayi dedi. Yeni anakart 550 dolar + kdv dedi. Bana ariza takip nosu felanda vermediler. Suphelendim bi anakrt bu kadar olurmu ayriica. Mail ver resimleri atayim dedi. Ne yapayim yardim edim. Olmassa hic yaptirmam garantiden ciksin baskasina yaptiririm.
Ya da başka yerde bulamazmıyım bu anakartı ? Yani 2000 liraya laptop aldım. Şimdi benden 1300 lira daha istiyorlar yok böyle soygunculuk. Ben laptopun yanında su bile icmedim 2 aylık laptop daha üstünde kağıtları duruyor.
Bi oksitlenme bu kadar çabuk yaparmı ? Onları yapmadığını ya da bana bozuk gelmediğini nereden bileyim. Sanalmarketimden aldım adam bana mesajda son 2 tane kaldı diyordu. Şüphelendim şimdi. Ne yapayım ben.

vptjp.jpg

vptmn.jpg

vptnu.jpg

Abdüsselam FCB

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Laptopu garantiye göndirdim 8 gün oldu. Bugün aradılar beni servispointden. Öncellikle Allah belalarını versin diyerek başlıyorum.
02122887174 nolu telefondan arandim. Sadece sarj almiyordu laptop. Adam bana anakartdan dolayi dedi. Yeni anakart 550 dolar + kdv dedi. Bana ariza takip nosu felanda vermediler. Suphelendim bi anakrt bu kadar olurmu ayriica. Mail ver resimleri atayim dedi. Ne yapayim yardim edim. Olmassa hic yaptirmam garantiden ciksin baskasina yaptiririm.
Ya da başka yerde bulamazmıyım bu anakartı ? Yani 2000 liraya laptop aldım. Şimdi benden 1300 lira daha istiyorlar yok böyle soygunculuk. Ben laptopun yanında su bile icmedim 2 aylık laptop daha üstünde kağıtları duruyor.
Bi oksitlenme bu kadar çabuk yaparmı ? Onları yapmadığını ya da bana bozuk gelmediğini nereden bileyim. Sanalmarketimden aldım adam bana mesajda son 2 tane kaldı diyordu. Şüphelendim şimdi. Ne yapayım ben.

vptjp.jpg

vptmn.jpg

vptnu.jpg
geçmiş olsun ben sanalmarketim gibi yerlerden alışveriş yapmıyorum herşey olabiliyor en iyisi bi 100-200 tl verip vatan bimeks gibi yerlerden almak

iptal

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Beyler laptopum gelsin. Tüketici mahkemesine gidiyorum. Şarj olmuyor diye garantiye gönderdim. Serviste bana sıvı teması var dendi ve 1300 liraya yakın anakart parası istendi. Laptopuma sıvı teması yapmadım ben. Tam bir soygunculuk. O yüzden hakkımı arayacağım.

muratx38

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle gecmis olsun size.
Benim GE60 2oe laptobu da dolmak istemiyor. 1 hafta oldu alali. Şöyle bir sorun var bende: Accu dolmak istemiyor ve sag alttaki pil gostergesinde `%0 kullanilabilir, prize takili doluyor ` diyor ve hic yukselmiyorda . %0 da takildi.
Simdi fiş ten cikarsam laptop kapaniyor. Hatta accu süz bile denedim ve laptop fiş te oldugu müddetce laptop aciliyor ve fisten cikarsam kapaniyor.:(

blackwhite

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar 2 ay önce msi laptop aldım ge60 modelini. 2 aydır sorunsuz kullanıyordum taki dün akşam eve gelene kadar. Eve geldim fişi taktım laptopu açtım fakat sağ altta pil göstergesinde fiş işareti yok. Yani adaptörü görmüyor gibi birşey. Ama şarjıda azalmıyor laptopun çok garip. Biraz söktüm adaptörü bataryayı harcadım belki düzelir diye. yüzde 30'a düştü taktım yine olmadı. Takınca şarj düşmüyor ama dolmuyorda. Acaba yüklediğim birşeydenmidir felan diye sistemi geri aldım ama yine olmadı. Oda soğuk belki ondandır dedim sıcak yerdeyim şuan bataryada sıcak ama yine olmadı. Yardım edin. Servise giderse gelmez bu 15 gün :D

Merhaba,
Notebook batarya ile ilgili problemler genellikle BIOS tan kaynaklanıyor. Yada bazı iğneli adaptörlerde adaptörden de laynaklanıyor olabilir. Söylediğine bakılırsa BIOS güncellemen sorunu çözecektir. O da olmadı aynından başka batarya denemeye çalış.