MSİ GTX 970 Serisi Tavsiye ?

Serkan.Arslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Selam

Arkadaşlar Vatan bilgisayarda ekran kartı seçenekleri oldukça kapasiteli ve aralarında dikkatimi çeken bir soru var ve yetkili kişiye sorduğumda hiç bir fark olmadığını belirtti ( inanmadım ve bilgisi olmadığını düşündüm. )

MSI GTX970 TIGER - 1358 tl
MSI GTX970 GAMING - 1463 tl

Bu ekran kart aralarında fark nelerdir acaba ?
Neden ucuz Tiger tavsiye edermisiniz ?

M3rTR

Profesör
Reaksiyon puanı
135
Selam

Arkadaşlar Vatan bilgisayarda ekran kartı seçenekleri oldukça kapasiteli ve aralarında dikkatimi çeken bir soru var ve yetkili kişiye sorduğumda hiç bir fark olmadığını belirtti ( inanmadım ve bilgisi olmadığını düşündüm. )

MSI GTX970 TIGER - 1358 tl
MSI GTX970 GAMING - 1463 tl

Bu ekran kart aralarında fark nelerdir acaba ?
Neden ucuz Tiger tavsiye edermisiniz ?
görünüşleri aynı sadece gaming tigere göre daha iyi soğutma kapasitesi felan.tigerlerde coil whine olayları daha cok goruluyor .hiçbiryerde tiger tercih edilmiyor sorunlulardır kendileri.2 side kafanızı karıştırıyosa Asus un kini öneririm o fiyat civarına.yükte sıcaklık değerleride gayet iyi.msi ye göre gpu frekansı daha yüksek sanırım. gpu tweak yazılımı için bile tercih edilir. Gaming 4g mi yoksa tiger mi derseniz kesinlikle gaming

Serkan.Arslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
görünüşleri aynı sadece gaming tigere göre daha iyi soğutma kapasitesi felan.tigerlerde coil whine olayları daha cok goruluyor .hiçbiryerde tiger tercih edilmiyor sorunlulardır kendileri.2 side kafanızı karıştırıyosa Asus un kini öneririm o fiyat civarına.yükte sıcaklık değerleride gayet iyi.msi ye göre gpu frekansı daha yüksek sanırım. gpu tweak yazılımı için bile tercih edilir. Gaming 4g mi yoksa tiger mi derseniz kesinlikle gaming

Teşekkür ederim bilgilendirme için.

Dediğim gibi kafamı karıştıran tek şey OEM de çalışan yetkili aynı demesi tuhafıma gitti ve hiç bir bilgi vermedi açıkcası o yüzden sormak istedim.

Dediğin ürünü değerlendiricem.