rangelov90
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar ekran kartından gelen sesi sizlerle paylaşacağım sizce bu bir problem midir ?
evet kasa ferah fanlarla ilgili bir problem olduğunu sanmıyorum oc yapmadım zaten anakartım h serisi işlemcimde 6700 i7 oyunlarda performans kaybı yok ısınmasıda normal 62-65 derece filan maximum ets 2 de ultra herşey en son seviyede sadece ses problemi var 2 oyun var bilgisayarımda biri ets diğeri spintires spitireste ses gelmıyor ama etsde duyduğunuz ses varfanlara birşey mi değiyor ?
Kasaya yeterince hava giriyor mu ?
Ekran kartı üzerinde herhangi bir işlem gerçekleştirmeye çalıştın mı ? OC gibi
afterburnerı indirdim fakat kurcalamadım sadece oyun içi ısı fps değerlerini kontrol ediyordumOptimizasyon sorunu olabilir mi oyun ile alakalı ? belki bu yüzden ekran kartı çok çalışma gereği duyuyordur.
ayrıca msi afterburner programı ile oynama yaptın mı asus gpu tweaker gibi bir program. bilginiz yoksa kurcalamayın derim
dışarıdan duyunca canımı çok sıktı yani korkuyorumda yarın filan gta 5 yüklesem ses artar mı ? ekran kartı elimde kalmasınCoil whine a benziyor kullandığım tüm nvidia kartlarda rastladığım bir ses genelde yüksek fps li oyunlarda meydana gelir Türkçeye çevirirsek bobin ağlaması diyebiliriz sıkıntı yaratmaz.
dışarıdan duyunca canımı çok sıktı yani korkuyorumda yarın filan gta 5 yüklesem ses artar mı ? ekran kartı elimde kalmasın
teşekkürler cevabınız için sağolunİçin rahat etmiyecek sanırımben birçok nvidia kart kullandım hepsinde var dostum merak etme
gtx 660 , 770 , 960 vs hepsinde duydum bu sesin performansa ve çalışmaya etkisi yoktur tabi normalde olmaması gerekir ancak nvidia bu sorunu çözemiyor bazı psu lardada bu ses meydana gelebiliyor en fazla kulağını rahatsız eder.