Msi Gtx 1060 Ses Problemi

rangelov90

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar ekran kartından gelen sesi sizlerle paylaşacağım sizce bu bir problem midir ?

pillibebek_

Profesör
Reaksiyon puanı
145
fanlara birşey mi değiyor ?
Kasaya yeterince hava giriyor mu ?
Ekran kartı üzerinde herhangi bir işlem gerçekleştirmeye çalıştın mı ? OC gibi

rangelov90

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
fanlara birşey mi değiyor ?
Kasaya yeterince hava giriyor mu ?
Ekran kartı üzerinde herhangi bir işlem gerçekleştirmeye çalıştın mı ? OC gibi
evet kasa ferah fanlarla ilgili bir problem olduğunu sanmıyorum oc yapmadım zaten anakartım h serisi işlemcimde 6700 i7 oyunlarda performans kaybı yok ısınmasıda normal 62-65 derece filan maximum ets 2 de ultra herşey en son seviyede sadece ses problemi var 2 oyun var bilgisayarımda biri ets diğeri spintires spitireste ses gelmıyor ama etsde duyduğunuz ses var

pillibebek_

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Optimizasyon sorunu olabilir mi oyun ile alakalı ? belki bu yüzden ekran kartı çok çalışma gereği duyuyordur.

ayrıca msi afterburner programı ile oynama yaptın mı asus gpu tweaker gibi bir program. bilginiz yoksa kurcalamayın derim

rangelov90

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Optimizasyon sorunu olabilir mi oyun ile alakalı ? belki bu yüzden ekran kartı çok çalışma gereği duyuyordur.

ayrıca msi afterburner programı ile oynama yaptın mı asus gpu tweaker gibi bir program. bilginiz yoksa kurcalamayın derim
afterburnerı indirdim fakat kurcalamadım sadece oyun içi ısı fps değerlerini kontrol ediyordum

okinkurt

Profesör
Reaksiyon puanı
1,233
Coil whine a benziyor kullandığım tüm nvidia kartlarda rastladığım bir ses genelde yüksek fps li oyunlarda meydana gelir Türkçeye çevirirsek bobin ağlaması diyebiliriz sıkıntı yaratmaz.

rangelov90

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Coil whine a benziyor kullandığım tüm nvidia kartlarda rastladığım bir ses genelde yüksek fps li oyunlarda meydana gelir Türkçeye çevirirsek bobin ağlaması diyebiliriz sıkıntı yaratmaz.
dışarıdan duyunca canımı çok sıktı yani korkuyorumda yarın filan gta 5 yüklesem ses artar mı ? ekran kartı elimde kalmasın

rangelov90

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bakın burda aynı ses var yalnız benimkinde daha düşük seviyede fakat ses dalgası aynı birebir

okinkurt

Profesör
Reaksiyon puanı
1,233
İçin rahat etmiyecek sanırım :D ben birçok nvidia kart kullandım hepsinde var dostum merak etme :) gtx 660 , 770 , 960 vs hepsinde duydum bu sesin performansa ve çalışmaya etkisi yoktur tabi normalde olmaması gerekir ancak nvidia bu sorunu çözemiyor bazı psu lardada bu ses meydana gelebiliyor en fazla kulağını rahatsız eder.

rangelov90

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İçin rahat etmiyecek sanırım :D ben birçok nvidia kart kullandım hepsinde var dostum merak etme :) gtx 660 , 770 , 960 vs hepsinde duydum bu sesin performansa ve çalışmaya etkisi yoktur tabi normalde olmaması gerekir ancak nvidia bu sorunu çözemiyor bazı psu lardada bu ses meydana gelebiliyor en fazla kulağını rahatsız eder.
teşekkürler cevabınız için sağolun