MSI GeForce GTX1070 Ti ARMOR Coilwhine

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan rakuy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

rakuy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Ekran kartım stabil çalışmıyor. Yük altındayken ekran kartından cızırtı gibi ses geliyor.

oyunlarda anlık drop yiyorum.(drop yediğimde kart kullanımı %0 oluyor drop oluştuğunda ekran kartından gelen ses kesiliyor).

Yarın servispointe gidip bırakacağım ekran kartını daha önce yaşayan tecrübesi olan var mı ?

Servis nasıl bir tavır alır bu duruma ?

videosu burada:
https://youtu.be/azHn8qNznUo

utkuversus

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
13,247
Daha böyle rezil bir servis görmedim ben. Alo efendim ya? Diye ergen ergen telefon açarlar, telefonu açıp mikrofon ucuna müzik koyarlar...
O cızırtı Coil Whine sorunu. Onun değişimini yapmadılar bende. Neymiş efendim? Arıza değilmiş. Onu bizd biliyoruz. Hani kafamızın dibinde cazır cazır öten bir şey olunca rahatsız oluyoruz doğal olarak.

rakuy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Daha böyle rezil bir servis görmedim ben. Alo efendim ya? Diye ergen ergen telefon açarlar, telefonu açıp mikrofon ucuna müzik koyarlar...
O cızırtı Coil Whine sorunu. Onun değişimini yapmadılar bende. Neymiş efendim? Arıza değilmiş. Onu bizd biliyoruz. Hani kafamızın dibinde cazır cazır öten bir şey olunca rahatsız oluyoruz doğal olarak.
coilwhine haricinde dropta olusuyor anlık %0 a düşüyor kart kullanımı böyle bi sorun varmıydı sizde

met 35

Mak. Müh.
Reaksiyon puanı
9,078
Bozuk o kart,yani sorunlu. E.kartı kullanımı sürekli sıfıra düşüyor ve çok gürültülü diye servise ver.

rakuy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Servispointe teslim ettim. Merakla bekliyorum

rakuy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Kartın biosu güncellenmiş test etmişler vb herhangi bir sorun bulamamışlar.Kartı teslim almaya gidicem birazdan bilgisayarımı formatlamıştım driverlar bios vb güncel alayım bi daha detaylı benchmark videosu hemde kasa içi videosu atıp tekrar itiraz edicem yine kabul etmezlerse yapabileceğim birşey var mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bozuk o kart,yani sorunlu. E.kartı kullanımı sürekli sıfıra düşüyor ve çok gürültülü diye servise ver.
servispointe karşı o kadar övgüden sonra şaşırmadım sonuca tekrar test edip servispointe şansımı deniycem yine kabul etmezlerse tüketici hakem heyetine giderim siz nasıl bir yol izlediniz

Son düzenleme:

rakuy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Sorun devam ediyor hala mail attım tekrar cevap bekliyorum.

tüketici hakem heyeti vb. uğraştınızmı tekrar mail attım bir sonuç alamazsam oraya gidecek iş

utkuversus

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
13,247
Sorun devam ediyor hala mail attım tekrar cevap bekliyorum.

tüketici hakem heyeti vb. uğraştınızmı tekrar mail attım bir sonuç alamazsam oraya gidecek iş
Sadece CoilWhine değil sıkıntınız. Çözüme kavuşacaktır serviste.

rakuy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Sadece CoilWhine değil sıkıntınız. Çözüme kavuşacaktır serviste.
açıkçası geri yollamazlar diye düşündüm bende fakat test etmişler sorun yok diyip geri yolladılar mail attım baya detaylı birşekilde bakayım ne diyecekler.

rakuy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Yeşillendireyim burayı Videoları tekrar çektim atmayı unutmuşum