kiminnesi
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 1
Merhaba arkadaşlar. Oyun mouse'u arayanlar için başlıkta da gördüğünüz üzere MSI Gaming Mouse önerebilirim. Ergonomosi, şekli vs. iyi bir mouse. İçindeki Ledler sayesinde renkli, hoş bir görüntü sağlıyor. Sadece sağ el için tasarlanmış olup mouse'u sol eliyle kullananlar zorlanabilir. Yalnız en büyük eksisi bu mouse'u ya ikinci el alacaksınız ya da MSI marka bir notebook alacaksınız
Oyun oynarken kablosuz küçük mouse kullanan arkadaşlar var. Küçük bir mouse'la oyun oynarken rahat etmeniz imkansız. Eğer ben rahat ediyorum diyorsanız bunun sebebi mouse'a verdiğiniz paradan dolayıdır Önerebileceğim diğer oyun mouseları ise; Logitech, a4Tech ve SteelSeries. Modeli size kalmış. Oyun oynarken nasıl rahat ediyorsanız. Üzerinde bi ton tuş olur, sade olur, elinizden büyük mouse olur. Size kalmış birşey.
Oyun oynarken kablosuz küçük mouse kullanan arkadaşlar var. Küçük bir mouse'la oyun oynarken rahat etmeniz imkansız. Eğer ben rahat ediyorum diyorsanız bunun sebebi mouse'a verdiğiniz paradan dolayıdır Önerebileceğim diğer oyun mouseları ise; Logitech, a4Tech ve SteelSeries. Modeli size kalmış. Oyun oynarken nasıl rahat ediyorsanız. Üzerinde bi ton tuş olur, sade olur, elinizden büyük mouse olur. Size kalmış birşey.