MSI B450 TOMAHAWK Bios açılış logosu değiştirme

Yildiraydgn

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Başlıkta da belirttiğim gibi arkadaşlar açılışta çıkan arsenal gaming logosu yerine ejdarhalı logosunu koymak istiyorum bu konu hakkında biraz eski videolar mevcut bilgisi olan var mı acaba ?

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
Valla nasıl yapılacağı hakkında fikrim yok ama çok gerekli bir şey olduğunu sanmıyorum. BIOS ayarlarını kurcalarken daha kötü bir şeye sebep olma ihtimali var. Yeni bilgisayarlar çok hızlı açılıyor zaten görüp görebileceğin 1 bilemedin 2 saniye bunun yerine MSI ejderhasını wallpaper yap daha iyi.

Son düzenleme:

Yildiraydgn

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Aşağıdaki uygulama aracılığıyla yapabilirsin. Üşendiğim için yazamayacağım. Tonla anlatım videosu var nette.

Metabolix/HackBGRT
Sağ olun :D

---- Mesajlar birleştirildi ----

Valla nasıl yapılacağı hakkında fikrim yok ama çok gerekli bir şey olduğunu sanmıyorum. BIOS ayarlarını kurcalarken daha kötü bir şeye sebep olma ihtimali zaten. Zaten yeni bilgisayarlar çok hızlı açılıyor zaten görüp görebileceğin 1 bilemedin 2 saniye bunun yerine MSI ejderhasını wallpaper yap daha iyi.
Bakıyorum hocam bilemedim siz böyle söyleyince ama bir yandan da açılırken çıkan ejderha hoş gözüküyor.

Son düzenleme:

EFI Shell

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
19,246
Aşağıdaki uygulama aracılığıyla yapabilirsin. Üşendiğim için yazamayacağım. Tonla anlatım videosu var nette.

Metabolix/HackBGRT
UEFI Boot logo değiştirme o.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sağ olun :D

---- Mesajlar birleştirildi ----

Bakıyorum hocam bilemedim siz böyle söyleyince ama bir yandan da açılırken çıkan ejderha hoş gözüküyor.
2020'de yazıyorum ama AMI ChangeLogo (AMI APTIO V için) kullanarak yapmanız lazım (UEFI Boot logo ve POST Splash değiştirebilirsiniz).