Rapportakal
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
Merhaba MSI B350M Bazooka ana kartım da VGA ışığı yanıyor BIOS pilini çıkarttım taktım tekrar denedim RAM'leri mavi silgi ile sildim temizledim tekrar denedim fakat hiçbir şekilde bir tepki alamadım fanlar RAM ışıkları ekran kartı ışıkları her şey çalışıyor fakat VGA ışığı yanıyor elimde iki adet 1080 Ti farklı marka kart var iki farklı ekran kartı ile denememe rağmen aynı hatayı veriyor BIOS sürümünün eski olduğundan şüpheleniyorum çünkü hiç Update yapilmamis 1 saat öncesinde sorunsuz bir şekilde kullanıyordum bilgisayarı normal bir şekilde kapattıktan sonra tekrar açtığımda bu hata çıkmaya başladı PC şu an acilmiyor isikalr yanip duruyor sadece PC acilmadan BIOS Update yapilir ise duzelecegini dusunuyorum fakat nasıl yapildigini bilmiyorum yardimlarinizi bekliyorum simdiden teşekkürler.
Sistem ozelliklerim:
MSI B350M Bazooka
Ryzen 5 1600
XPG 8x2 2400MHz RAM
240GB SSD
Everest 600W PSU.
ASUS Turbo GTX 1080 Ti (kfa2 GTX 1080 Ti iki ekran kartini ayri ayri denedim normalde sistem sorunsuz calisiyordu bugün sorun yaratti)
Sistem ozelliklerim:
MSI B350M Bazooka
Ryzen 5 1600
XPG 8x2 2400MHz RAM
240GB SSD
Everest 600W PSU.
ASUS Turbo GTX 1080 Ti (kfa2 GTX 1080 Ti iki ekran kartini ayri ayri denedim normalde sistem sorunsuz calisiyordu bugün sorun yaratti)