Soru MSI Adaptör Şişmesi Normal Mi?

Abdullahdemr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba. İyi günler. Dün yeni bir bilgisayar aldım. MSI. Dün adaptöre dokunduğumda her yeri kusursuzdu. Bugün ise daha birkaç saatlik kullanım sonucunda şişmeye basladı ve içerisi serin. Adaptör de ısınmamıştı. Bu normal mı?

Garantiye yollamam lazım ama bildiğiniz gibi önümüzde bayram var simdi yollamam sorun olur benim için bu şekilde kullansam sorun olur mu?

ilk aldığımda düz bir zemindeydi masamda yan bir seklide bırakmıştım Win11 format diski oluştururken. Staj gördüğüm yere masam dar videodaki gibi dik bırakmam gerekiyor o zaman test etmiştim sonrasın da saat 4 gibi bir gariplik sezdim elimi attığımda sallanıyordu. Elle dokunduğumda barız bir şişme yanlardan genişleme var elden aldım

Can_AKA_

SDN
SDN
Reaksiyon puanı
75
Isınma kaynaklı plastiğin şekil değiştirmesi olabilir. Ancak ısınma yoktu diyorsunuz, bu durumda bir nedenden ötürü plastik kapak kısmının tırnakları çıkmış olabilir. Her halükarda garantiye yollayıp ücretsiz değişim isteyiniz, çok büyük ihtimalle bu şekilde kullanmanızda da bir sakınca olmayacaktır. Zira %90 plastik kasanın şekil değişmesiyle alakalı bir durum. Ancak emin olmak için içini açıp bakmak gerekiyor. Tüketici olarak hakkınız yeni cihaz ile değişim veya iadedir.