off bu ne ... sanki nokia 3310 kullanıyorum googlea bile giremiyoruzresmi sayfalarına baktım kimse bişey demiyor bütün kullanıclar aynı hatayı alıyormuş şuan
off bu ne ... sanki nokia 3310 kullanıyorum googlea bile giremiyoruzresmi sayfalarına baktım kimse bişey demiyor bütün kullanıclar aynı hatayı alıyormuş şuan
güncelleme beklemek zorundayızbu hata bende de şimdi çıkmaya başladı, ne yapacağız peki
bende de düzeldi, tekrar uyarı vermeye başlarsa yazarımArkadaşlar böyle bir şey denedim sıkıntı kesildi isterseniz bakın
Ayarlar
Uygulamalar
Sağ Üstte ki üç noktaya basın
Tüm Uygulamaları Göster diyin
Android Sytem Webiew i Bulun
Güncellemeleri kaldırın
Şimdilik Düzeldi bende
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şimdilik sıkıntı gitti Deneyenler Lütfen yazsın
Harbiden bide güzel telefon falan diye geçiniyordum iPhone den şaşmam daha kaç sene ıphone 5s kullandım bi kere sıkıntı çıkarmadı bundan sonrada kesin iPhone!!bu da ders olsun arkadaşlar bizlere bir daha alırsam namerdim o kadar para veriyoruz
güncelleme beklemek zorundayız
al benden de o kadar iphone 8 plus vardı 2 sene boyunca hiçbir sorun sıkıntı yaşamamıştım. başlarım androidine artık bu saatten sonra reklamlı youtube falan razıyım.Harbiden bide güzel telefon falan diye geçiniyordum iPhone den şaşmam daha kaç sene ıphone 5s kullandım bi kere sıkıntı çıkarmadı bundan sonrada kesin iPhone!!
Önemli değil Kardeşim şuan android system webview uygulamasında genel bir sorun var. Web tabanlı uygulamalarda uygulama durdu hatasına sebep oluyor. Bu yüzden bu hatayı alıyoruz devamlıbende de düzeldi, tekrar uyarı vermeye başlarsa yazarım
teşekkür ederim
bende güncellemiyi kaldır yok etkinleştir yazıyor etkinleştiriyorum tekrar devre dışı bırakıyor çok garip gerçektenÖnemli değil Kardeşim şuan android system webview uygulamasında genel bir sorun var. Web tabanlı uygulamalarda uygulama durdu hatasına sebep oluyor. Bu yüzden bu hatayı alıyoruz devamlı
Bende de düzeldi. Her şey normal şimdilik. Sorunu iyi tespit etmişsin gibi duruyor bu arada. TebriklerArkadaşlar böyle bir şey denedim sıkıntı kesildi isterseniz bakın
Ayarlar
Uygulamalar
Güncellemeleri kaldırın
Şimdilik Düzeldi bende
Telefon modelin ne şuan Mı9T ve Note 9 da sıkıntı düzeldibende güncellemiyi kaldır yok etkinleştir yazıyor etkinleştiriyorum tekrar devre dışı bırakıyor çok garip gerçekten
Arkadaşlar böyle bir şey denedim sıkıntı kesildi isterseniz bakın
Ayarlar
Uygulamalar
Güncellemeleri kaldırın
Şimdilik Düzeldi bende
bende 3 nokta falan yokki knk android sytem falanda bulamadım ve şuan bi uygulamaya girmeme gerek kalmadı direk ekran fotoğrafı hatası falan veriyo hiç bişey yapmama gerek yokArkadaşlar böyle bir şey denedim sıkıntı kesildi isterseniz bakın
Ayarlar
Uygulamalar
Güncellemeleri kaldırın
Şimdilik Düzeldi bende
mi not 3 eski model diye galibaTelefon modelin ne şuan Mı9T ve Note 9 da sıkıntı düzeldi
1 saattir az kalsın telefonu kırıyordum neredeyse hangi uygulamaya tıklasam kapanıyor en sonBende de düzeldi. Her şey normal şimdilik. Sorunu iyi tespit etmişsin gibi duruyor bu arada. Tebrikler
Bence olması lazım iyi baktın mı kardeşimmi not 3 eski model diye galiba
Hocam bişey bulabildin mi aynı sorunlar bende de varPoco X3 telefonumda bende aynı hatayı almaya başladım. Artık çoğu uygulamaya girememeye başladım. Sebebi nedir acaba düzelir mi
Reis üstte yazdım genel sıkıntı var şuan ama anlatımı yaptım şimdilik benim telefon da sıkıntı kesildiHocam bişey bulabildin mi aynı sorunlar bende de var
baktım hocam en altta durdurmaya zorla verileri temizle kısmında olması lazım demi yanlış bilmiyorumBence olması lazım iyi baktın mı kardeşim
Eyvallah kardeşim eline sağlık gece gece ilaç oldun?Arkadaşlar böyle bir şey denedim sıkıntı kesildi isterseniz bakın
Ayarlar
Uygulamalar
Güncellemeleri kaldırın
Şimdilik Düzeldi bende
dostum bravo şuanlık böyle yapınca düzeldi bende de.Arkadaşlar böyle bir şey denedim sıkıntı kesildi isterseniz bakın
Ayarlar
Uygulamalar
Güncellemeleri kaldırın
Şimdilik Düzeldi bende