Msa durduruldu hatası

Emirrdjdhdgdhdj

Öğrenci
Reaksiyon puanı
28
Arkadaşlar telefonum redmi Note 9 pro bugün akşam msa durduruldu diye hata aldım ve hata almaya devam ediyorum.Sürekli duruyor diye hata veriyor acaba sebebi nedir bi de bu msa nedir açıklarsanız sevinirim.

--- Güncelleme:

Xiaomi, MSA durduruldu hatası için çözüm yöntemleri açıkladı:

Son düzenleyen moderatör:

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
MSA = MIUI System Ads. Xiaomi'nin reklam hizmetleri uygulaması diyebiliriz. Ayarlar > şifreler ve güvenlik > yetkilendirme ve geri alma bölümünden MSA açıksa kapalı kapalıysa açığa getirmeyi deneyin.

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
Hâlâ uyarı çıkıyorsa ya telefonu sıfırlayın ya da bilgisayar ile kaldırın veya devre dışı bırakın bir sorun olmuyor. Reklam uygulaması gerekli bir uygulama değil.

Emirrdjdhdgdhdj

Öğrenci
Reaksiyon puanı
28
Hâlâ uyarı çıkıyorsa ya telefonu sıfırlayın ya da bilgisayar ile kaldırın veya devre dışı bırakın bir sorun olmuyor. Reklam uygulaması gerekli bir uygulama değil.
Ben telefonu sifirlayacam büyük ihtimal. mi tarayiciyada giremiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuan yedekleme aliyorum

Mi tarayıcının verişini sildim duzeldi

Ama msa hatası sürüyor sadece mi tarayici hatası gitti

Son düzenleme:

byegeli35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
redmi note 9 pro telefonum bugün akşamdan beri bu hatayı veriyor ben de çözemedim neden olduğunu

spellbound.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
mi 9t telefonumda çoğu uygulama için durduruldu hatası alıyorum. bu neden olur nasıl çözülür..

Yusufataker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar telefonum redmi Note 9 pro bugün akşam msa durduruldu diye hata aldım ve hata almaya devam ediyorum.Sürekli duruyor diye hata veriyor acaba sebebi nedir bi de bu msa nedir açıklarsanız sevinirim
Benimde birebir aynı cihazda aynı hatada başladığı zamanda sanırım bu cihazların genel olarak bu sorun birlikte başladı bunun çözümünü tam olar bilen varsa yardımcı olabilir mi telefonu kesinlikle sıfırlayamam

Ok01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Şuan bende de oluyor .Çıkar çıkmaz hemen yazayım dedim. Cihazım Redmi note 7 MIUI 12
Hata özetinde fingerprint yani parmak izi dikkatimi çekti . En son galiba 3-4 ay önce güncellendi bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

salihkey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
arkadaşlar redmi note 9 pro kullanıyorum son 3 saattir uygulamaların yarısı açılmıyo durduruluyo sürekli bildiriyorum böyle rezillik olamaz hiç bi işlem yapamıyorum xiaomi aldığıma pişman oldum ne yapıcaz yahu müşteri hizmetlerine bile ulaşılamıyor rezil firma

Origamiarts

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Redmi Note 9 Pro cihazım için bende aynı hatayı aldım bugün. Bugüne kadar hiçbir sorun yoktu. Bugün bir uygulama için de sürekli durduruldu hatası alırken daha sonradan msa durduruldu hatası da almaya başladım. Sanırım bir güncelleme ile düzeltirler.

Omergktp

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Poco X3 telefonumda bende aynı hatayı almaya başladım. Artık çoğu uygulamaya girememeye başladım. Sebebi nedir acaba düzelir mi

İdris58

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Note 9pro var allah belasını versin kaç tane uygulama sildim 2-3 saattir çoğu uygulamayı açmıyor neden oldu acaba

MAXPYN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mi 9t telefonumda çoğu uygulama için durduruldu hatası alıyorum. bu neden olur nasıl çözülür..
Bende de aynı sorun var. Mi Note 3 telefonumda bazı uygulamaların ön belleğini sildikten sonra giriş yapıyor. Ancak arka planda durdurduktan sora tekrar giriş yapamıyorum.

denzelcurry26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Lan insta dme giremiyorum aniden aynı hatayı verdi çözümü yok mudur bunun

salihkey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
valla güncellemeyle çözülür çözülmez bilemem de dünyaya hitap eden bi firma tüm telefonları arızalandı şuan ve benim tüm işleemlerim durdu işim telefondan benim ne yapıcaz ne edicez bilmiyorum uygulamaların yarısı yok ya şaka gibi daha neler görücez bu xiaomide her gün sorun ya ahize desen o da kronik sorun

İdris58

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar bu arada sıfırlamayın en azından şu anlık bilgilerinizin gittigiyle kalırsınız biraz bekleyelim bakalım

Alptekin77

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Bu hata genel olan bir hata msa yetkilendirmesini bile kaldırsak aynı sorun yaşanıyor çoğu uygulama açılmıyor bile direkt kapanıyor

Gokhanrmk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bendede son 1 saattir oyuna girmeye çalışıyorum durduruldu diyo güvenliğine giriyorum msa durduruldu diyo Google durduruldu diyor

aghdsfafnvc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
güncelleme ne zaman gelir acaba bilginiz varmı sıfırlasakta düzelmiyor anladıgım kadarıyla

eislynx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya arkadaşlar sizce düzelir mi bu kesin allah belasını versin xiaomi aldığım günün gerildim düzelmez diye

İdris58

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Coc da ks vardı YouTube'dan ks saldırısı izledim oyuna geçip savaş yapacaktım oyun açılmadı böyle saçma şey olur mu bari savaşı yapsaydık ;)

koksalkesen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Tüm Xiaomi'ler pert oldu şimdilik arkadaşlar :) Bende de gmail, msa, oyunlar çalışmıyor şimdilik. Sayının artmasından korkuyoruz. Beklemekten başka yapacak bir şey yok. Sıfırlama falan uğraşmayın boşuna bir işe yaramıyor. Acil güncelleme bekliyoruz mecbur.