Mp4'den Avi, mpeg yapılır mı?

berkay15

Asistan
Reaksiyon puanı
1
mp 4'den(dosyasından) Avi,mpeg yapılırmı? yapılırsa nasıl yapılır

Moderatör Not : Başlık düzeltildi. Forum kurallarına dikkat ediniz.color]

turoksin0

Profesör
Reaksiyon puanı
0
onun programları var
Internet Video Converter, Super Converter ,Any Video Converter any ücretsix ınternet te ücretsiz olması lazım ama diğerini hatırlamıyorum ücretli olabilir

yasir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
total video convert programını kullanarakta istediğin formattaki bir videoyu başka bir formata çevirebilirsin

turoksin0

Profesör
Reaksiyon puanı
0
onu biliyorumda ücretli oda çevirince köşede programın adı yazıyor o yüzden ücretsizler iyi aynı işi yapıyorlar sonuçta

yasir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bdco dedi ki:
onu biliyorumda ücretli oda çevirince köşede programın adı yazıyor o yüzden ücretsizler iyi aynı işi yapıyorlar sonuçta
yok ben kullandım programın adı felan yazmıyor ama dediğin gibi ücretli ben bunu kullandığım için çok memnunum tek sıkıntı çeviri yaparken pc çok kasıyor

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
plato video converter
1 hafta kadar önce sitemizde yayınlanmıstı bi bak istersen günün bedava yazılmlarından ;)

DaY_WalkeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Total video converter ı dene crackiyle bende var msn ekle istersen yollayayım.Çeviremediği format yok

turoksin0

Profesör
Reaksiyon puanı
0
emubaltaci dedi ki:
plato video converter
1 hafta kadar önce sitemizde yayınlanmıstı bi bak istersen günün bedava yazılmlarından ;)
o zaman bugün paralıdır heralde oda :D

yasir dedi ki:
bdco dedi ki:
yok ben kullandım programın adı felan yazmıyor ama dediğin gibi ücretli ben bunu kullandığım için çok memnunum tek sıkıntı çeviri yaparken pc çok kasıyor
bilmiyom artık bende kullanmıştım onu üstte ismi yazıyodu

nfmtr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yapabilirsin. ama kaliteyi yükseltmek için yapıyosan hiç yapma. video kalitesi aynı kalır

chimera

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
577
Konu buraya taşınmıştır. Kolay gelsin.

erdogan666

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yapilir nie yapilmasin hemde cok basit tek tikla istedin format bunun icin indirmen gereken pro im-too mpeg encoder boyutu 15mb falan full unu yada serialinide internette cok rahat bulabiliosun kurunja seciosun dosyayi nereye cewrilmisin cikajani seciosun sora istedin format ki buna cep tel formatlari da dahil seciosun conwert e bastinda cewrilio o zate normal 700mb cd lik filmi ortalama 40-60dk da cep yane 3gpp yada mp4 e cewirio ki baska formatlara daha rahat cewrilio ^^

mr.meseli

Doçent
Reaksiyon puanı
1
berkay15 dedi ki:
mp 4'den(dosyasından) Avi,mpeg yapılırmı? yapılırsa nasıl yapılır

Moderatör Not : Başlık düzeltildi. Forum kurallarına dikkat ediniz.color]

Basit. Converterlar var fakat bazıları sesi 1 2 saniye kaydırabiliyor, görüntüde veya dosya boyutunda sorun yaratabiliyor. Bunlara dikkat ederek piyasadaki converterlara el at.
Böyle birşeye kalkışmanın nedeni nedir? Uzantı şart koyan bir iş mi? Sorun sadece uzantıysa "Bilgisayarım/Araçlar/Klasör seçenekleri" ardından açılan pencerede "Görünüm" sekmesine tıkla "Bilinen dosya türleri için uzantıyı gizle" seçeneğinin kutusunu boşalt ve onaylayarak çık. Daha sonra videonun olduğu dizine gelerek "dosyaadı.mp4" olarak gördüğün dosyayı "dosyaadı.avi" olarak değiştir.
DipNot: Burada sadece dosya uzantısı değişiyor video avi olmuş olmuyor. Upload sitelerini bu şekilde kandırdığım çok olur o yüzden paylaştım.