- Konuyu başlatan
nyoo
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 6
Beowulf dedi ki:Sony Mp4 (Çakma) ;D
![]()
Ama Şu Ana Kadar Hiç Sorun Cıkarmadı![]()
Başka yok mu ?
Beowulf dedi ki:Sony Mp4 (Çakma) ;D
![]()
Ama Şu Ana Kadar Hiç Sorun Cıkarmadı![]()
DaY_WalkeR dedi ki:ati1905 dedi ki:Doğubank'tan çakma IPOD almıştım o var hala...![]()
Doğubankta çakma Ipod yok dostum. Hepsi kaçak..vergisi ve kdv si olmadığı için ucuz. Ucuz olması çakma olduğu anlamına gelmiyor sanırım.50 YTL'ye satılan Çin Malı MP3 Playerlar hariç...
ati1905 dedi ki:DaY_WalkeR dedi ki:ati1905 dedi ki:Doğubank'tan çakma IPOD almıştım o var hala...![]()
Doğubankta çakma Ipod yok dostum. Hepsi kaçak..vergisi ve kdv si olmadığı için ucuz. Ucuz olması çakma olduğu anlamına gelmiyor sanırım.50 YTL'ye satılan Çin Malı MP3 Playerlar hariç...
Bayaa çakma IPOD arkadaşım bi kere IPOD nano görünümlü fakat dokunmatik değil şu resimdeki IPOD benimki :
![]()
Jumb0 dedi ki:1 gb, 2 gb, 4 gb lik ve 5 farklı rengi var çok şık bir mp3 playerdır. videoya gerek yok sadece flash bellek ve mp3 çalar olarak kullanıcam diyenlere tavsiye ederim. (8 aydır kullanıyorum hiç bir arıza çıkmadı B) )
![]()
xeus10 dedi ki:suffle 3nesil ile 2, nesilin farkı ne
nyoo dedi ki:xeus10 dedi ki:suffle 3nesil ile 2, nesilin farkı ne
yazılım ve kısmi donanım diyelim![]()
keyloger dedi ki:nyoo dedi ki:xeus10 dedi ki:suffle 3nesil ile 2, nesilin farkı ne
yaww bırahh allah aşkına shuffleda yazılım olsa nolur![]()
![]()
nyoo dedi ki:keyloger dedi ki:nyoo dedi ki:xeus10 dedi ki:suffle 3nesil ile 2, nesilin farkı ne
yaww bırahh allah aşkına shuffleda yazılım olsa nolur![]()
![]()
dostum hiç shuffle kullandın mı ??