Mp3 Player Tavsiyesi....

enesturkel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar , Mp3 player almayı düşünüyorum piyasada önerebilceğiniz en iyi ve kullanışlı cihaz hangisi ?? Tavsiyelerinizi bekliyorum....

msaatci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kesinlikle sony almanı önermem. kullanım kolaylığı istiyorsan sony alma. şarkıları çevirerek atar ve zaman kaybıdır.
aslında tam olarak nasıl birşey istediğini söylesen daha yararlı olur.

enesturkel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kesinlikle sony almanı önermem. kullanım kolaylığı istiyorsan sony alma. şarkıları çevirerek atar ve zaman kaybıdır.
aslında tam olarak nasıl birşey istediğini söylesen daha yararlı olur.

Mesela şarkılar arasında hızlı geçiş yapabileceğim ,hızlı bi sisteme ve işlemciye sahip olan bişey ...

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
ben yeni 8gb philips aldım müzik çaların yanında video oynatıcısı, ses kaydedici, radyo, radyodan kayıt vs özellikleri de var 260TL

ennteresan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
sansa clip - boyutu ufak,şarjı idare eder(14-15 s), ses kalitesi çok iyi, radyosu kaliteli, müzik atmak kolay, ekranı var. ben 2gb radyolu carrefour dan 79 liraya almıştım. 4 gb radyolu veya 2 gb radyosuz versiyonları mevcut.

beatkey

Asistan
Reaksiyon puanı
3
ipod nano 4g hem hızlı hem kaliteli hemde kullanması kolay..

Tartarus

Profesör
Reaksiyon puanı
0
beklentiler neler? ses kaydı radyo ?? fiyat aralığı nedir? örneğin 100 liraya samsung dokunmatik bişey aldım usb şarjlı kullanışlı bir şey... çok param olsa ipod yeni nesil bişeyler alırdım...

sonradan not : ne çok bişey demişim...

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
TEAC tavsiyem mediamarkt den almıştım 1 sene oldu hala kulaklığı da sağlam 2 gb güçlü de yani yinede sen bilirsin sony 100 liranın üstü, TEAC 50 liranın altı

The_Climb

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sony hepsinden iyi hem şarj süresi iyi hem de ses ve görüntü kalitesi güzel, ayrıca son çıkan modellerde mp3 leri çevirmeye gerek yok. özellikle NWZ-A815 ve A816 modellerini tavsiye ederim içinden süper bi kulaklık çıkıyo...

coke

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bulabilirsen iriver marka bir cihaz tercih edebilirsin amerikada ipod killer olarak adlandırılır bu cihazin kutusundan cıkan kulaklık sennheiser marka yani kulaklıgı başlı başına kalite sen cihazı tahmin et ben kullanıyorum oradan bu kadar eminim..

quadrack

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
I-River'ı tek geçerim. Bulabilirsen tabi.
Cowon da güzel cihazlar üretiyor fiyatlar emsallerinde pahalı ama kalite de ucuza olmuyor.

Reaksiyon puanı
189
imkanın varsa yurt dışından ipod al vegi gibi bir sorunun olmayacağı için türkiyeye göre daha ucuza getirirsin. ben ipod classic 6G aldım. 120 gb. doldur doldur bitmiyo. 40000 Hz ses çıkışı da cabası...

4ReacTiv

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Creative
İpod
IRiver

Bunlar kaliteli mp3 player üreticileri.Fiyat belirtseydin model sunardık.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar samsung galaxy 4.0 ile ipod touch 5 ten hangisini almak daha mantıklı olur işlemci, ram şarj veya güncellenme konusunda?