MP Antalyaspor 1-2 Fenerbahçe - Video, Maçın Özeti, Golleri | 24 Kasım 2013 Pazar

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
MP Antalyaspor 1-2 Fenerbahçe | Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | 2013/2014

Fenerbahçe, son dakika golüyle gelen galibiyetlerin bir yenisini daha Antalya'da ekledi. Sarı lacivertliler, 90. dakikada Sow'un attığı golle 2-1 kazandı ve puanını 31'e yükseltti.

Maçın özetini izlemek için tıklayınız...

fener.jpg

Maç biter, Fener bitmez

Spor Toto Süper Lig'in lideri Fenerbahçe, galibiyet serisini 5 maça çıkarmak için MP Antalyaspor karşısına çıktı. Son olarak Galatasaray'ı yenen ve farklı liderliğini devam ettiren sarı lacivertliler, zorlu deplasmandan alacağı galibiyetle pua farkını biraz daha açma planları yapıyordu. Antalya cephesi de Konya yenilgisini unutturma planlarıyla sahaya çıktı.

Fenerbahçe'de sakatlığı nedeniyle bir süredir forma giyemeyen kaleci Volkan Demirel, son anda ilk 11'e girdi. Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, iki oyuncusu Meireles ile Cristian arasındaki tercihini Brezilyalı futbolcudan yana kullandı. Ersun Yanal ayrıca Mehmet Topal'ın yerine de Alper'i ilk 11'de sahaya sürdü.

Medical Park Antalyasporlu futbolcular, maçtan önce ısınma hareketlerini, üzerlerinde "Geçmiş olsun Mehmet Sedef" yazılı formalarıyla yaptı. Medical Park Antalyaspor'da cumartesi günü rahatsızlığı nedeniyle kadrodan çıkarılan İbrahim Dağaşan'ın yerine ilk 11'de Emrah Başsan forma giydi. İbrahim Dağaşan, sezon başından bu yana ilk kez kadroda yer almadı. Emre Torun ise bu sezon ilk kez ilk 11'de forma giydi.

Maça ev sahibi ekip defansta dağınık olarak başlayınca Fenerbahçe bunu çok iyi değerlendirdi. 5. dakikada Alper'in çevirdiği topu Webo ağlara gönderdi ve takımını öne geçiren isim oldu. golden sonra Fenerbahçe inanılmaz goller kaçırdı. Önce Kuyt ve Sow, ardından Alper le müthiş fırsatları harcayan sarı lacivertlilerde, son olarak Sow topu boş kaleye atamadı. İlk yarıda istediklerini sahaya yansıtamayan Antalyaspor 44. dakikada golü buldu. Kornerde defanstan seken top çeri çevrildi, caner ofsaytı bozunca Diarra skora beraberliği getiren golü attı.

İlk yarı da bu golle 1-1 sona erdi.

İkinci yarıda Fenerbahçe, 2. golü bulmak için baskısını artırdı. Antalya ise hızlı toplarla rakip kalede gol bulmaya çalıştı. Sarı lacivertliler, uzun süre önemli pozisyon yakalamadı. 89. dakikada Diarra'nın bomboş kaçırdığı pozisyonun hemen ardından Emenike, getirdi, Sow skoru 2-1'e getirdi. Sarı lacivertliler, böylece üstüste 4. deplasman maçında da son dakika golünü bulmuş oldu.

MP ANTALYASPOR-FENERBAHÇE: 1-2
STAT: Akdeniz Üni.
HAKEM: Çağatay Şahan
YAYIN: Lig TV

MP ANTALYASPOR: Hakan, Serkan, Musa, Emre, Vederson, Uğur, Insa (Dk. 74 Murat), Zeki (Dk. 73 Deniz), Emrah, Tita, Diarra
TEKNİK DİREKTÖR: Samet Aybaba

FENERBAHÇE:Volkan, Gökhan, Egemen, Alves, Caner, Emre, Alper (Dk. 62 Emenike), Cristian, Kuyt, Webo (Dk. 75 Selçuk), Sow
TEKNİK DİREKTÖR: Ersun Yanal

GOL: Dk. 5 Webo, Dk. 44 Diarra, Dk. 90 Sow
SARI KART: Dk. 32 Uğur, Dk. 66 Cristian

KAYNAK

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Evet bu sefer neyi bahane edeceksiniz merak ediyorum ?
Hakem diyemezsiniz. Uzatma deseniz zaten 90 da attık golü .
Evet bahaneleri alalım ? :lol: :mrgreen:

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
90.dakikadan sonrasını okumadım.. .

li10sKing

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Evet bu sefer neyi bahane edeceksiniz merak ediyorum ?
Hakem diyemezsiniz. Uzatma deseniz zaten 90 da attık golü .
Evet bahaneleri alalım ? :lol: :mrgreen:

90+ da atmadık diye nasılda seviniyorsunuz :D siz bile kabulleniyorsunuz ... hakem diye biz demiyoruz zaten siz diyorsunuz....

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Diarra denilen futbolcu müsveddesi 90. dakika da boş kale yerine zor olanı yapıp dışarı atmasaydı şu anda 2-1 Antalyaspor'u konuşuyor olurduk.

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
90dk 1-1 anket açıktı Fenerbahçeme verdim. Baktım 1-2 :D

li10sKing

Profesör
Reaksiyon puanı
7
TSK : Suriye'nin açtığı taciz ateşine Selçuk Şahin ile karşılık verdik .. :D

Selçuk Şahin'in çektiği şut sonrası Kıbrıs Rum Kesimi sınır ihlali gerekçesiyle Türkiye'yi kınadı. :D

Selçuk Şahin'in çektiği şut yüzünden Rus uzay mekiği hasar gördü...

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
TSK : Suriye'nin açtığı taciz ateşine Selçuk Şahin ile karşılık verdik .. :D

Selçuk Şahin'in çektiği şut sonrası Kıbrıs Rum Kesimi sınır ihlali gerekçesiyle Türkiye'yi kınadı. :D

Selçuk Şahin'in çektiği şut yüzünden Rus uzay mekiği hasar gördü...

:D sen sabriyle karıştırdın galiba.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

28434466833.jpg

- - - Mesaj Güncellendi - - -

34994_473132039391989_692796566_n.jpg

fthtsdmr

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
44
90+ da atmadık diye nasılda seviniyorsunuz :D siz bile kabulleniyorsunuz ... hakem diye biz demiyoruz zaten siz diyorsunuz....
Bence sen Fenerbahçenin konularını bazı arkadaşlar gibi iyi takip etmiyorsun.:)Fenerbahçe sayfasında geçmiş maçlarla ilgili bir inceleme yap kim hakem diyor kim Fenerbahçe konularına daha fazla meşgul oluyor görürsün.İyi akşamlar.

li10sKing

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Bence sen Fenerbahçenin konularını bazı arkadaşlar gibi iyi takip etmiyorsun.:)Fenerbahçe sayfasında geçmiş maçlarla ilgili bir inceleme yap kim hakem diyor kim Fenerbahçe konularına daha fazla meşgul oluyor görürsün.İyi akşamlar.

sen bu kelimeleri kurarken dünkü açılan konuyu bile görmemişsin ... :D

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Bos muhabbet etmekten ne zaman vazgececegiz merak ediyorum.

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Tebrikler FENERBAHÇE'm durmak yok yola devam :D

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
Fenerbahçe galibiyet gollerini Galatasaray'lıları heyecanlandırmak için son dakikada atıyor. :D

Baksanıza sonuç ortada. Heyecanlı arkadaşlar yine tartışma çıkarmış :)

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Daha nereye kadar gidecek böyle son dakikalarda?

Kısmetse göreceğiz.

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
Fenerbahçe iyi oynuyor arkadaşlar. Sezon sonuna kadar gidecek. İlk yarı 1 - 4 bitebilecek maç 1 - 1 bittiyse bu Antalyaspor'un şansıdır. :)

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Yav arkadaş böyle çekememezlik görmedim yemin ederim. Beni alıntılayan arkadaş benim bir şeyi kabuk ettiğim yok. Sizin daha önceki bahanelerinizi söyledim. Tabi biz kazanınca mutlaka bir bahane üretmek lazım.
Hadi bir defa son dakika yensek anlarım. 5 6 defa üst üste maçın sonlarında kazanıyorsak bu şans değil başarıdır . Son dakikaya kadar çabaladığımızın, pes etmediğimizin göstergesidir. Tabi sizde böyle bir çaba ,arzu olmayınca kıskandınız herhalde.
Hiç gerek yok aslında bunlara. Sizi kaale alıp yazanda kabahat. Bir daha bu konuya mesaj yazmayacağımı ve bu anlamsız tartışmaya girmeyeceğimi bildiriyor, iyi forumlar diliyorum..