Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar ben bugün kendi bilgisayarımdan firofoxa girmek istedm.ama açtığımda böyle bir şeyle karşılaştım. ctrl+alt+delete yapmadan kapatamıyorum. bir de küçük pencereyi neteye sürüklersem orada bir tane daha çıkıyor.bakteri amip gibi çoğalıyor...
Evet corpus ablacım, malesef başka şansın yok gibi gözüküyor. Zaten hiçbir işlem yapamıyorsan yapabileceğin tek şey silip tekrar yüklemektir. Umarım önemli bilgilerin yoktur. Ben bayağıdır 2.0.17 sürümündeydim. 3.0.3'e geçmek çok acılı oldu. Sen sil tekrar yükle onu.
kaldırmadıysan program filesteki klasörünün içine girip oradaki firefox.exe yi aç.eğer hata vermezse kısayol parametrelerinde sorun olabilir.yine aynı hatayı verirse kaldırıp yeniden yüklemen gerekecek.bu dediğimi yapıp sonucu yazarsan sevinirim
Başlat=> Programlar => Donaltılar => Sistem Araçları=> Sistem Geri Yüklame'ye tıklayıp. Oradan geçmişte seçebildiğin bir tarihe geri yükleme yapabilirsin.