Mozilla'da hotmail sorunu

serhat16

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar proje araştırmam için baya site mite dolandım durdum tabi araştırmalarda genelde explorer kulanıyorum neden bilmiyorum neyse explorerda araştırdığım halde mozillada şuan maillerime bakamıyorum hotmail sayfam açılıyor fakat gelen maillerin üstüne tıklıyamıyorum sağ yanda bulunan mesenger kişi listesi sürekli yükleniyo gözüküyor normalde girdiğim internet sitelerine doğru düzgün giremez oldum virüsmü acaba dedim eset ve spyware ile tarattım düzelmedi acaba javamı dedim internetten java test ettim ve son sürümünü yükledim bu sefer msnde bozuldu sürekli olarak kapanıp açılıyor hiç birşey anlamadım ne oldu ne bitti

yardım edebilecek arkadaşlar olursa çok sevinirim

serhat16

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sanmıyorum herhangi bir yan eklenti kurmadım.

---------- Post added at 14:20 ---------- Previous post was at 14:13 ----------

ama şimdi baktım olan eklentileri yazıyorum
adobe acrobat
google update
itones application
java deployment
java platform
nvidia
quiktime plug-in 7.1.3
quiktime plug-in 7.6.9
shockwave flash
yahoo akvitex plug

olan eklentiler bunlar

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
1. Eklentilerinizi devre dışı bırakıp deneyin.
2. Firefox sürümünüzü yazın. FF 4 Beta sürümdeyken benzer bir hata mevcuttu.

serhat16

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
firefox 4 ü indirmiştim. eklentileri devre dışı bırakarak deniyorum şimdi ama javanın son sürümünü yükleyince msnin sürekli kapanıp açılmasına bir mana veremedim. yindede teşekkürler.

---------- Post added at 17:17 ---------- Previous post was at 16:59 ----------

firefox 4 ü indirmiştim. eklentileri devre dışı bırakarak deniyorum şimdi ama javanın son sürümünü yükleyince msnin sürekli kapanıp açılmasına bir mana veremedim. yindede teşekkürler.

bütün eklentileri devre dışı bıraktım (adobe; google update hariç)
daha açıklayıcı olması için resim yüklemeye çalışyorum nasıl olduğunu bulabilirsem yüklicem

---------- Post added at 19:03 ---------- Previous post was at 17:17 ----------

---------- Post added at 17:17 ---------- Previous post was at 16:59 ----------

bütün eklentileri devre dışı bıraktım (adobe; google update hariç)
daha açıklayıcı olması için resim yüklemeye çalışyorum nasıl olduğunu bulabilirsem yüklicem

yok arkadaşlar silip yine yükledim yine olmadı,eklentileri kaldırdım yine olmadı, virüs taraması, ccleaner
yaptım yine olmadı bir anda sorunsuz çalışırken giremiyorum anı sorun mynet gibi sitelerde de oluyor aşağıda görüntüler var ama hani 10 tane haber çıkıyo ya onlarda mausu gezdirsemde önizlemesi çıkmıyor formatsız bir çözüm bilen varmı?

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Sorun Serhat'ın Firefox önbelleğini temizlemesi ile çözüldü arkadaşlar...:)

serhat16

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet evowinds e çok teşekkürler önbelleği silmeyle sorun çözüldü. :) burdan yazmayı unutmuşum.