Mozillada facebook videoları izleyemiyorum

constantin34

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sorunumu başlıkta belirttim.

facebook hesabımı İnternet explorer de açıyorum videoları izleyebiliyorum ama firefox da açılmıyor videonun başlaması gereken yer beyaz oluyor o kadar herhangi bir yazı veya görüntü gelmiyor. youtube, izlesene gibi sitelerde video izleyebiliyorum.
1 ay önce internetimi değiştirdim.
vodafone 3G den ttnet'e geçtim çoklu ağ kullanıyorum sorunumun sebebini bayağa araştırdım ama çare bulamadım.
eklentilerle alakalıdır diye baktım java eklentisi son sürüm ama firefox'un son sürümü ile uyumlu değil diyor ve çalışmıyor alttaki resimde gördüğünüz gibi.
bu sorunun çözümünü bilen varsa yardımlarını bekliyorum şimdiden allah razı olsun.

adszra.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

constantin34

Asistan
Reaksiyon puanı
0
java ve firefox son sürüm.
kadıköyrap verdiğin linkteki yazılımı kurdum ama java halen devre dışı ve uyumsuz olarak görünüyor ve videolar halen açılmıyor

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Bak bende de uyumsuz, ama devre dışı değil addons reporter eklentisi sayesinde. Sende de devre dışı dememesi lazım.

UmD6W.png

Ayrıca zaten javadan dolayı değildir diye belirtmiştim bence flash'ı bi güncellemeyi dene.

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
diğer sitelerde video izleyip facede izleyemiyorsanız bi gariplik vardır. adblock'u pasifleştirip dener misiniz.

constantin34

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bak bende de uyumsuz, ama devre dışı değil addons reporter eklentisi sayesinde. Sende de devre dışı dememesi lazım.

UmD6W.png

Ayrıca zaten javadan dolayı değildir diye belirtmiştim bence flash'ı bi güncellemeyi dene.

flash' güncelledim ve benim firefox um 7.0.01 değil son sürüm 8.0

---------- Post added at 22:34 ---------- Previous post was at 22:31 ----------

şu an ekran bu şekilde

adszjiw.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
hocam kadıköyün dediği gibi javayla alakalı değildir. diğer sitelerde video izleyip facede izleyemiyorsanız bi gariplik vardır. adblocku pasifleştirip dener misiniz. belki bir filtre engelliyor olabilir.

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
sorunum çözüldü çok teşekür ederim

rica ederim :) video izleyemediğiniz sayfadayken adblock simgesine tıklayın. ordan engellenebilecek öğeleri gösteri seçin. açılan pencerede kırmızı olanlara sağ tıklayıp süzgeci devredışı bırak derseniz kalıcı bir çözüm olur :)

constantin34

Asistan
Reaksiyon puanı
0
rica ederim :) video izleyemediğiniz sayfadayken adblock simgesine tıklayın. ordan engellenebilecek öğeleri gösteri seçin. açılan pencerede kırmızı olanlara sağ tıklayıp süzgeci devredışı bırak derseniz kalıcı bir çözüm olur :)

tamam tekrar çok teşekür ederim

ringo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
jawa yı güncelleyen ve flashplayer yükle değilse yükleyin güncelleyin