Mozilla yeni mobil projesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan serkanfb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

serkanfb

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
İspanya’nın Barselona kentine başlayan Mobil Dünya Kongresi (Mobile World Congress) tüm hızıyla devam ediyor.

Teknoloji dünyasının devlerini buluşturan etkinlikte, internet tarayıcısı Firefox’u geliştiren Mozilla yeni mobil projesini açıkladı.
Firma, akıllı telefon için yüzlerce dolar harcayamayan gelişmekte olan pazarlarda satışa sunmak için 25 dolar değerinde bir cihaz geliştirdiklerini duyurdu. Mozilla, ucuz akıllı telefonu geliştirebilmek için Çinli çip üreticisi Spreadtrum ile ortaklaşa çalıştı.

Kaynak»Eschaber.net/mozilla-yeni-mobil-projesi/

remaz3442

Asistan
Reaksiyon puanı
51
Tutar mı bilinmez sonuçta dünya genelinde lüks takılmayı harcamayı sevmek diye bir şey var. 25 Dolarlık telefon alıp kendini ezik hissedecek insanlarda mevcut belki de bu yanlış bir hamledir ? ( Fikri olan var mı siz neler düşünüyorsunuz.. )

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
[MENTION=369035]remaz3442[/MENTION] Ben tam tersi görüşteyim. Telefonu sadece arama yapmak için kullanan çok kişi var. O kadar fazla özellikli telefon istemeyen de çok kişi var. Şu an bile en uyduruktan telefon 300 lira. 25$'ı TL'ye çevirip vergileri katsak en fazla 80 lira eder. Gidip bu telefonu almak çok mantıklı telefonu sadece iletişim aracı olarak kullanmak isteyenler için bence.

remaz3442

Asistan
Reaksiyon puanı
51
@remaz3442 Ben tam tersi görüşteyim. Telefonu sadece arama yapmak için kullanan çok kişi var. O kadar fazla özellikli telefon istemeyen de çok kişi var. Şu an bile en uyduruktan telefon 300 lira. 25$'ı TL'ye çevirip vergileri katsak en fazla 80 lira eder. Gidip bu telefonu almak çok mantıklı telefonu sadece iletişim aracı olarak kullanmak isteyenler için bence.

Hocam ikimizde farklı kesimler için konuştuk. Fakat dediğiniz mantıklı katılmaya başladım yorumunuza