Mozilla Kullanıyoruz Niye mi?

Reaksiyon puanı
16,128
dörd(4) gmail hasabımdan biri onda olduğu için vede linux mint,ubuntu,pisi linux ve bilumum linux'ta varsayılan tarayıcı fire fox olduğu için kullanırım windows'ta 4 farklı tarayıcı açık olunca sorun olur mu? chrome,fire fox,opera açık olsa mesela?

penguin

Profesör
Reaksiyon puanı
201
Keşke şu eklentilerini de doğru düzgün yazabilseler. En başta reklam engelleyicilerin aşırı bellek tüketimine neden olduğu gerçeği ortaya çıktı. Gerçekten de eklentisiz haliyle uysal bir kedi gibi olan firefox, bir kaç eklenti yüklendikten sonra çıldırmış şempanzeye dönüp bellek ve işlemci canavarı olabiliyor. Bence bu eklentilerin bellek ve işlemci kullanımı konusuna yoğunlaşmaları gerek. Bunu düzeltebilirlerse, firefox kesinlikle bir numaralı tarayıcı olacaktır.

TbontbLethe

Asistan
Reaksiyon puanı
8
sıkça tor kullandığım için mozilla altyapısını sevdim
chromedaki çalışmayı durdurdu hataları yüzünden ekrana ceviz fındık fıstık ve bilimum terlik atmalarım bitti
opera kullanmamamın sebebi sayfaları yüklerken yükleyemediği sayfalarda böbrek kanserine sebep olması
o yüzden mozilla firefox .

serkay1578

Doçent
Reaksiyon puanı
3
30 sürümünden beri nightly kullanıyorum ve Firefox nerdeyse varsayılan tarayıcım konumuna yükseldi. Ve ben 5-6 yıllık opera kullanıcısıyım. :) Bir de şu takılmaları ve donmaları olmasa şu haliyle tadından yenmiyor FF. :)

Şubatı bekleyin.Electrolysis geliyor,bütün o anlık takılmalar ortadan kalkacak. :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
youtube hesabında yorum azmak için tek yol Firefox... Chromium çuvallıyor...

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
Web konsolu sayesinde kolayca steamlerin linklerini bulabiliyorum video yada ses fark etmiyor

Naira TR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Chrome da ve yandex browserda calismayi durdurdu vb. hataları yüzünden firefoxa geçtim mutluyum herkese öneririm.