Mozilla Kullanıyoruz Niye mi?

lodosdnzcs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
video download helper indir dönüştür şu sıralar başarısız sadece benim fire fox çuvallıyor ?
Screenshot+from+2014-04-18+14%253A50%253A56.png

LinuxMint 15 olivia yüzünden?

bence linux yüzünden değil sorun . benim sistemimde firefox 28.0 sürümü yüklü son sürüm. video download helper sorunsuz çalışıyor. sizin sisteminizdeki firefox 26.0 sürümü güncellerseniz sorun çözülür diye düşünüyorum.

benim sistemim;

http://prntscr.com/3c5it2

kolay gelsin...

Reaksiyon puanı
16,128
linux mint16 mate kurmayı düşünüyordum bir hdd bulunca daha erken olacak.

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
hala hdd bulamadım zaten...
Bulunca LTS yükle 16'nın desteği bitti bitecek gerçi benim sistem de tam oturdu bilmiyorum geçsem mi geçmesem mi LTS'ye home dizinini ayrı yapmadım şimdi işin gücün yok yükle o kadar şeyi tekrar, ayar yap, tema yükle filan

Reaksiyon puanı
16,128
Bulunca LTS yükle 16'nın desteği bitti bitecek gerçi benim sistem de tam oturdu bilmiyorum geçsem mi geçmesem mi LTS'ye home dizinini ayrı yapmadım şimdi işin gücün yok yükle o kadar şeyi tekrar, ayar yap, tema yükle filan
aynı durumdayız bende LinuxMint 15 olivia x64 var 16 kurmuştum herşeyi ona aktarması zor geldi birde 8 kurunca 15 bir süre iptal olmuştu 8 full güncellenince
http://forum.ubuntu-tr.net/index.php?topic=13415.0 bununla grubu onardım linux mint açıldı.

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Mozilla bana göre gereksiz geliyor. Geçen indirip kurayım dedim karşıma çıkmayan reklam kalmadı. Monitörümde gazlı balon uçuyodu ya varmı bundan daha ötesi ? Yükleme yaparken gelen reklam vs yüklemek için soruyor hepsine hayır diyorum yinede kafasına göre bir sürü program kuruyor. Bunların hepsini geçtim Chromenin hızı stabilitesi varken mozilla kullanmak iyi olmaz. Şahsi görüşlerim bunlardır. Eklenti kullanan biri değilim sadece şu reklamlar için ABP kullanıyorum o kadar. Onuda chrome destekliyor. Forefır kırom.

penguin

Profesör
Reaksiyon puanı
201
Mozilla kullanıyoruz çünkü okunuşu güzel: Mööööö'zilaaaaa.

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
Mozilla bana göre gereksiz geliyor. Geçen indirip kurayım dedim karşıma çıkmayan reklam kalmadı. Monitörümde gazlı balon uçuyodu ya varmı bundan daha ötesi ? Yükleme yaparken gelen reklam vs yüklemek için soruyor hepsine hayır diyorum yinede kafasına göre bir sürü program kuruyor. Bunların hepsini geçtim Chromenin hızı stabilitesi varken mozilla kullanmak iyi olmaz. Şahsi görüşlerim bunlardır. Eklenti kullanan biri değilim sadece şu reklamlar için ABP kullanıyorum o kadar. Onuda chrome destekliyor. Forefır kırom.

Biraz araştırsaydın eğer. Adblock plus'un aslında firefox eklnetisi olduğunu görürdün. O dediğin eklenti FF'de ortaya çıkmıştır. + Yıllardır FF kullanırım hiç reklam sorunlarıyla karşılaşmadım. Sırf kromu yüceltmek için, tilkiyi yerin dibime sokmaya çalışman çok adice bir davranış.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Biraz araştırsaydın eğer. Adblock plus'un aslında firefox eklnetisi olduğunu görürdün. O dediğin eklenti FF'de ortaya çıkmıştır. + Yıllardır FF kullanırım hiç reklam sorunlarıyla karşılaşmadım. Sırf kromu yüceltmek için, tilkiyi yerin dibime sokmaya çalışman çok adice bir davranış.

Öncellikle asabiliğinden bir kurtul. Ben ABP nin Chromeye ayit olduğunu söylemedim. Sadece bu eklentiyi kullandığımı ve başka eklenti kullanmadığımı bu yüzden FF ye ihtiyacım olmadığını söyledim. Siz karşılaşmadınız ben karşılaştım yalan yapıcak halim yok. Ben Chromeyi yüceltmiyorum zaten ne kadar güzel bir tarayıcı olduğunu herkes biliyor. Ben buraya FF ile Ch kıyaslaması yapmaya gelmedim. Her iki tarayıcıda kendi çapında güzeller. Size göre FF bana göre Ch daha iyi geliyor. Ben FF yi kötülemedim genel olarak güzel bir tarayıcı ve orda yazdığımı okusaydınız '' ŞAHSİ '' görüşüm demiştim. Benim yaptığım eleştiriye kimsenin bişi demeye hakkı yok. Lütfen sizde laflarınıza dikkat edin ben bir tarayıcı için burda tartışıcak değilim sadece şahsi görüşümü belirttim bana katılıp takılmamak sizin elinizde. Görüşümü aşağılamaya hakkınız yok.

SonKraL

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Öncellikle asabiliğinden bir kurtul. Ben ABP nin Chromeye ayit olduğunu söylemedim. Sadece bu eklentiyi kullandığımı ve başka eklenti kullanmadığımı bu yüzden FF ye ihtiyacım olmadığını söyledim. Siz karşılaşmadınız ben karşılaştım yalan yapıcak halim yok. Ben Chromeyi yüceltmiyorum zaten ne kadar güzel bir tarayıcı olduğunu herkes biliyor. Ben buraya FF ile Ch kıyaslaması yapmaya gelmedim. Her iki tarayıcıda kendi çapında güzeller. Size göre FF bana göre Ch daha iyi geliyor. Ben FF yi kötülemedim genel olarak güzel bir tarayıcı ve orda yazdığımı okusaydınız '' ŞAHSİ '' görüşüm demiştim. Benim yaptığım eleştiriye kimsenin bişi demeye hakkı yok. Lütfen sizde laflarınıza dikkat edin ben bir tarayıcı için burda tartışıcak değilim sadece şahsi görüşümü belirttim bana katılıp takılmamak sizin elinizde. Görüşümü aşağılamaya hakkınız yok.

Şahsi görüşünüzde hata var o halde..firefox hiçbir programın eklentisi olarak kurulmuyor bilgisayara (chrome gibi)..setup dosyasında en ufak reklam yok..kurulduktan sonrada kendine ait google sayfası açılıyor..zannımca sizin bilgisayarınzda reklam programları(toolbar) yüklü firefoxu kurunca otomatik bulaşmıştır..kendi bilgisayarınızda olan sorunlardan ötürü firefoxu kötülemeye hakkınız yok açıkcası..ve piyasadaki eklentilerin nerdeyse tamamı firefoxta stabil çalıştığı chromede bazı hatalara sebep olduğu su götürmez gerçek ve firefox ilk sekmeli tarayıcı olma özelliğini taşıyor internet explorerde firefox sayesinde gelişmiştir bunu unutmayalım..son olarak kendi bilgisayarınızda olan sorunlardan dolayı firefox'u aşağılamanızı esefle kınıyorum.

突厥汗國

Profesör
Reaksiyon puanı
1,275
Firefox Her Bakımdan Bir Adım Önde. Bunlardan En Basıtı Görev Yöneticisimde Tek Parça Altında Toplarken Dıyer Tarayıcılarda 50 Tane Exe Acması bana Gore Cok Sacma. Bu Yuzden Kullanmıyorum.Ve Eklentı Icerıklerıde Gayet Uyumlu Senelerdır Tarayıcı Kullanıyorum ama Tek Hosuma Gıden ve Memnun Oldumda FF.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Gelecek sürümlerden birinde "DRM" içerecekmiş, Bu lisanslı bir video internetten parasını ödemeden izleyemezsin derse hiç şaşırmayın.

TEGİN

Profesör
Reaksiyon puanı
99
30 sürümünden beri nightly kullanıyorum ve Firefox nerdeyse varsayılan tarayıcım konumuna yükseldi. Ve ben 5-6 yıllık opera kullanıcısıyım. :) Bir de şu takılmaları ve donmaları olmasa şu haliyle tadından yenmiyor FF. :)

asder55

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Yeni güncellemeden sonra kullanayım dedim nerden attıysa bir yandex anasayfa yaptı. kaldırıp yeniden kurmaya kadar herşeyi yaptım ancak düzelmedi kaldırdım....

SonKraL

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Yeni güncellemeden sonra kullanayım dedim nerden attıysa bir yandex anasayfa yaptı. kaldırıp yeniden kurmaya kadar herşeyi yaptım ancak düzelmedi kaldırdım....

sisteminizde yandex elements eklentisi yüklüyse tüm tarayıcılara bulaşır program ekle kaldırdan yandex elements kaldırın.

HARBİKIZ

Profesör
Reaksiyon puanı
135
çıktığından beri kullanıyorum hiç reklamla karşılaşmadım ....

furkangunes04

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Firefox kullanıyorum çünkü alışkanlık yaptı. Başka tarayıcılarda Firefox'un özelliklerini bulamayınca hemen kopuyorum. Mesela; Chrome'da 10 tane sekme açıkken yanlışlıkla [X] düğmesine tıklayıp kapatırsak hiçbir uyarı vermeden kapanıyor. Tüm sayfalar gidiyor. En sinir olduğum durum. Daha başka şeylerde var ama şimdilik aklıma bu geldi :)

samizeldestan

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Google, Twitter, Facebook gibi siteleri bir kenara bırakıp kendi sitesine bile ''Bu site güvenilir değil'' diyerek hiçbir siteye giremediğimiz için kullanıyoruz, kısacası bizi verem etsin Google Chrome'un değerini anlayalım diye ;)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Adice mi? :D Gardaş mozilla sana prim falanmı veriyor bu şiddet niye? :D

furkangunes04

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Firefox sanki işletim sistemi içerisinde işletim sistemi varmış hissi veriyor. O olmayınca Windows yarım kalmış gibi oluyor bende :)