Mozilla Fransa'yı Kafaladı!

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Fransa, yakın zamanda açık kaynağa destek konusunda dev bir adım atmayı planlıyor. Detaylar haberimizde.

Açık kaynak denince ilk akla gelen şirketlerden Firefox ve Thunderbird gibi programların geliştiricisi Mozilla, şu sıralar Fransızlar'ı bir başka seviyor olabilir. Zira son söylentilere göre, 50 bini Microsoft Outlook, 80 bini de Lotus Notes ile e-postalarını takip eden Tax Authority(ülkedeki vergi yasalarını kontrol eden kamu kuruluşu), bu iki yazılımı tekrar lisanslamak yerine açık kaynağa geçmeyi planlıyor.
thunderbird-fr1256926327.jpg
Yeni hedef ise elbette Mozilla'nın başarılı e-posta istemcisi Thunderbird. Daha önce Fransız Savunma Departmanı ve Kültür Bakanlığı'nın geçiş yaptığı Thunderbird'in Fransa devlet dairelerindeki toplam kullanımı, planlanan geçişlerle birlikte 200 bini bulacak.
:: Siz hangi e-posta istemcisini kullanıyorsunuz?
Yazan: Erhan Kahraman
SDN - http://shiftdelete.net

scientific

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Siz hangi e-posta istemcisini kullanıyorsunuz?

Thunderbird.

crazyturtle

Asistan
Reaksiyon puanı
4
keşke bizim türklerde blişim teknoloji sınıflarını pardusla kullansak 15 pc yerine 30 pc kurulurdu bir okula pardusla olsa idi

Miroğlu

Dekan
Reaksiyon puanı
31
Ben windows live mail programını kullanıyorum...

quazar

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Onlarca denemeden sonra Thunderbird'e 2,5 senedir abone oldum. Sıfır problem ile her türlü ihtiyacımı fazlasıyla karşılıyor. Çok stabil ve güvenilir.
Eğer exchange uyumu olsaydı adminliğini yaptığım okuldaki 300 civarı bilgisayarı Thunderbird'e geçirirdim.

HapS

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
63
Lotus Notes sadece bir eposta istemcisi değil ki birdünya filimi var bu Lotus Notes un