Mozilla Firefox Sync Sorunu

iLLeqaLL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mozilla Firefox'un SYNC özelliğini kullanıyorum. Birkaç gün önce format attım ve Mozilla Firefox 23.0 yükledim SYNC'den verilerimi indirmek için mail, pass ve kurtarma anahtarımı girerek verilerimin indirilmesini bekledim. ' Kurulum tamamlandı - Verileriniz şu anda arka planda şifrelenerek gönderiliyor. Bu sekmeyi kapatarak Firefox tarayıcısını kullanmaya devam edebilirsiniz. ' şeklindeki uyarıyı aldım. Fakat daha önceki seferlerde verilerimi bilgisayara indirirken bu sefer firefox kurulduğu gibi hiçbir şey eklenmemiş halde kaldı. Bana yardımcı olabilir misiniz?

Earcome

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Aynısı bana da oldu bütün verilerim kayboldu sayesinde

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
Bi ara bana da oldu da ALLAH'tan külüstür bilgisayarımda da sync yaptığım için oradan kurtarmıştım verileri :D

Siz siz olun. Yer imleri ve şifrelerinizi ayrıca yedekleyin. Arada böyle hatalar oluyor :)

ya da format atmadan önce bir kaç kere sync yapın :)

iLLeqaLL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aslında benim tarafımdan verilen sürekli verileri güncelleme komutuna ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum çünkü otomatik olarak bunu kendisi yapıyor. Tamam bunu yapmasın kabul ediyorum son güncellemeleri almadı diyelim internetimden kaynaklanan sorundur derim anlarım bir önceki paket nerede? Ayrıca Chrome da sadece Google hesabın ile giriş yaptığında tüm verilerin kayıba uğramaksızın rahatlıkla geliyorken Firefox daki o kadar güvenlik önlemine rağmen böyle saçma hataların olmasına inanamıyor insan.

SonKraL

Doçent
Reaksiyon puanı
4
yedekleme konusunda google'ı örnek almalı firefox sync falan hikaye..en iyisi elle yedeklemek oda..document and settings'te bulunan application(roaming),local dosyalarının içinde bulunan mozilla klasörlerini şifreli bir halde flash bellek vs herhangi bir donanıma yedeklemek..;)