Mozilla Firefox için dev güvenlik özelliği!

ShiftDelete.Net

Teknolojiye dair her şey!
Reaksiyon puanı
583
Mozilla tarafından 2017 yılında güvenlik uzmanı Troy Hunt ile birlikte Firefox için gelecek yeni güvenlik özelliğinin çalışmalarına başlanmıştı. Bu özellik sayesinde İnternette sörf yaparken bir saldırıya uğramanız ve çevrimiçi hesaplarınızın tehlikede olması durumunda kullanıcıların uyarılması isteniyor. İşte, Firefox Monitor adlı özelliğin tüm detayları. Mozilla yeni tarayıcısını tanıtmaya hazırlanıyor! Firefox Monitor güvenlik özelliği nasıl çalışacak? Veri […]

Haberi okumaya devam et...

bilexsamet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,415
Şu Firefox Monitor çok güzel bir şey:

Daha önce Firefox hesabı oluşturup Firefox Monitor'e e-posta hesaplarımı eklemiştim.

Bugün Firefox Monitor'den, bir sitede kullandığım e-posta adresim ve parolamın ele geçirildiği ile ilgili bildirim geldi.

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,387
Şu Firefox Monitor çok güzel bir şey:

Daha önce Firefox hesabı oluşturup Firefox Monitor'e e-posta hesaplarımı eklemiştim.

Bugün Firefox Monitor'den, bir sitede kullandığım e-posta adresim ve parolamın ele geçirildiği ile ilgili bildirim geldi.
Şu site üzerinden manuel olarak da kontrol edebilirsiniz.

bilexsamet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,415
Evet, bu konuya değinen başka bir konu açılmıştı "Güvenlik" kategorisinde.
Ben de okumuştum forumda öyle bir konu ama bulamamıştım. Şimdi siz "Güvenlik" kategorisinde deyince buldum o konuyu. Teşekkürler. O konuda mesajım da varmış ?