Mozilla firefox" hata konsolu"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ufti
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ufti

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Selam arkdaşlar
benim firefoxda bu aralar hangi siteye veya mozilla yı acmam la hata konsolunda hatalar dolmaya başlıyodu.Silmesem destan olur. Eskiden böle değildi son bi kaç gündür farkettim kaldırdım "Mozilla" ile ilgili dosyalarıda sildim tekrar yükledim. ama sorun geçmedi acaba nasıl düzeltebilirim. Bide sayfalarda sürekli hata verdiği için sayfalar geç açılıyo zor oluyo yani:confused1: nasıl yapcaz da çözcez

0.7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynı sorun bende de olmuştu.ama sorun firefox'ta değil sorun işletim sisteminde.Kullanıcı değiştirdiğinde de aynı sorun oluyor mu_? ben ana sayfa düğmesine basınca hata veriyordu :) ama diğer kullanıcılarda böyle bir sorun yok.

ufti

Doçent
Reaksiyon puanı
2
aynı sorun bende de olmuştu.ama sorun firefox'ta değil sorun işletim sisteminde.Kullanıcı değiştirdiğinde de aynı sorun oluyor mu_? ben ana sayfa düğmesine basınca hata veriyordu :) ama diğer kullanıcılarda böyle bir sorun yok.

Acıkcası gecenlerde adminastör olarak giriş yapmıştım, bi sorun için ondan sonra olmuş olabilir belki. Peki kulllanıcını değiştirğinde diyosun bu kullanıcı ismini mi değiştircem yoksa bilgisayarda tek kullanıcı adı var