Militarist
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 130
Google a Mozilla Firefox 3.7 Alpha 2 yazınca http://www.google.com/search?client...+3.7+Alpha+2&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8
O sebepden benden başka konulara eklememi beklemeyin. Ben aynı konuyu görmediğim an konumu açarım. Admin mod smod bir konu açar o konuyuda sabitler bundan sonra opera google mozilla betaları alphaları burada paylaşılsın der onu anlarım.
İlk mesaja linkleri tekrar ekliyorum.
O zaman bir konu açalım adı programlar olsun tüm programları oraya ekleyelim. Var mı böyle bir mantık? Forum niye çöplük olsun hem? Kokmuyor ya. Hiç tartışmayalım bu konuyu bence.
Hoş olan bu http://www.google.com/search?client...+3.7+Alpha+2&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8
Google da program arayan direk bu siteye geliyor.
Forum için niye sorun olsun askeri bir sitede miyiz?
Konu daha önce açılmadığı sürece istediğin konuyu aç.
Db'e yük binmesinden bahsediyorum. Nerden esti askeri site.
Forum için niye sorun olsun askeri bir sitede miyiz?
Konu daha önce açılmadığı sürece istediğin konuyu aç kim karışır sana. Özgürlük iyidir...
Her sitedeki düzen bu sitedede olacaksa fark nerede? Farkı da bu olsun bu sitenin.
Varsın forumlar ''çöplük'' olsun. Evimizin balkonundan çöp poşeti atmayalım yeter ki. Rahat ol o yüzden.
Hadi diyelim firefox diye bir konu var. 3.7 alpha 2 diye bir link verdim. Ondan sonra 1 hatfa kimse cevap yazmadı ve 3.7 alpha 3 linkini ekledim. Flood diye 3 puan ceza kitleniyor? Onu nasıl çözeceğiz?
Ayrı telden çalıyoruz arkadaş. Ben düzenli olsun diyorum, sen kafamıza göre takılalım diyorsun. İleriki bir zamanda 10 tane kullanıcı aynı konuyu açınca görürüm ben forumun halini. Şu anda bile ara ara yavaşlıyor forum, bir süre sonra google'dan tıklayan adam foruma girmek için 5 dk bekleyecek, ama ne önemi var ki değil mi...![]()
İsterse 1200 kişi aynı konuyu açsın onuda ben mi düşüneyim? Modlar smodlar silsin ilk açılan konudan sonrakileri.
Ben enayi miyim arama özelliğini kullanıyorum? Herkes konu açmadan önce arasın.