Mozilla Firefox 3.0.8 Yeni sürüm!

ozersworld

Profesör
Reaksiyon puanı
14
fire.jpg

Eklentileriyle ve browser dünyasına getirdiği özellikleriyle uzun zamandır bağımlısı olduğumuz tarayıcı
Mozilla Firefox 'un yeni sürümünü yayınladı!. Herkesten önce Shiftdelete.NET 'te!..

Download Mozilla Firefox 3.0.0.8

Mozilla Firefox 3.0.8 Windows

fMozilla Firefox 3.0.8 Mac

Mozilla Firefox 3.0.8 Linux

K4D!R

Asistan
Reaksiyon puanı
0
cok hızlısın yaff elıne saglık :D

QuarreLsoMe.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu firefox ta canı sıkılınca sürüm yükseltiyo başka bi işe yaradığı yok..

erkofb

Asistan
Reaksiyon puanı
1
kendi sitesinde neden yok acaba fikri olan?

aliça

Asistan
Reaksiyon puanı
0
buda winamp stili yükseliyo hep arka planda ufacık bir değişiklik, noldu sürüm yükselttik oh ne güzel :D

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
sağol 2 gün önce güncellemiştim..:D

Firefox'tan kritik bir güncelleme geliyor!

Mozilla 3.0.8 numaralı sürüm ile kısa bir süre önce Firefox web tarayıcısında keşfedilen bir güvenlik açığını kapatmaya hazırlanıyor. Geliştiriciler yeni sürümü yüksek öncelikli güvenlik güncelleştirmesi (high-priority firedrill security update) olarak derecelendiriyor. Firefox 3.0.8'in 30 Mart veya en geç 1 Nisanda yayımlanacağı söyleniyor.

XSL dosyalarının bazı bölümlerinde bulunan zayıf nokta saldırgan tarafından kullanılarak sisteme zararlı kod sızdırılabiliyor. İşletim sistemine bağlı olmaksızın şu ana kadarki tüm Firefox 3 sürümleri bu açıktan muzdarip; güncel 3.0.7 sürümü de dâhil. Güncelleme yayımlanana kadar tüm Firefox kullanıcıları bilinmeyen kaynaklardan gelen dosyalara karşı çok dikkatli olmalı.

http://www.chip.com.tr/konu/Firefox-tan-kritik-bir-guncelleme-geliyor_11760.html

Seregwethrin

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Benim Firefox güncelleme bulamıyor. Arattım güncellemeleri kendisi bulamadı. Garip vallaha...

ozersworld

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Arkadaşlar ben bunların testerligini yapiyorum zaten bizim arkadaslar koyuyor ftp ye :)