Mozilla Firefox 29.0.1 (Final)

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
2 gün sadece firefox kullanıp denedim, herşeyi hallettimde ne yaptıysam twittere girememesi daha da önemlisi adres çubuğuna yazdıklarımı ve aramaları çok geç algılaması çekilecek gibi değil.

29. sürüme ulaşmış bir tarayıcıda hala bazı şeylerin değişmediğini görmek üzücü, tipi ve versiyonu değişiyor eyvallahta sanki hep aynı tarayıcı.

Arama motoru ve servisler olarak google'i kullananlar için en iyisi chrome. Özelleşmiyor belki ama şak diye açıyor önemli olanda o. Ki zaten kendi görüşüme göre firefox özelleşse ne olacak git gide özelleşmeyen chrome'a benziyor.

Sen hiç InstantFOX kullanmadın anlaşılan. FF'da her zaman özelleştirilecek bir yol bulunur. :)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Yok yanlıs anladın özelleştirmede ff önde ona lafım yok zaten Chromeun öyle bı ıddasıda yok. Benım dedigim bazı seyler hıc değişmiyor fırefoxta bu da chrome kullanan adamı rahatsız ediyor

Reaksiyon puanı
2,148
Google'ın kendi tarayıcısı tabi direk adres satırından arama yapabilme özelliği daha iyi olacaktır. Misal ben de firefoxda adres satırından direk geçmişi çok etkin bir şekilde kullanabiliyorum.

SonKraL

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Google'ın kendi tarayıcısı tabi direk adres satırından arama yapabilme özelliği daha iyi olacaktır. Misal ben de firefoxda adres satırından direk geçmişi çok etkin bir şekilde kullanabiliyorum.

yeni sekmeyi about:configten google ayarlayınca..adres satırından arama yapınca oto googleda arıyor zaten :)

serkay1578

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Firefoxun her şeyine laf ettiririm adres barına ettirmem :D Geçmişi bu kadar iyi tarıyan sizin kullanımınızı öğrenen ona göre otomatik doldurma yapan bir bar daha yok.Oradan arama yapmak isteyenler omnibar eklentisini yükleyip anında aramayı da kullanabilir.

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
Onu zaten kullanıyorum, ama anında arama özelliği yok adres çubuğunun. Enter'a basmak icab ediyor.

InstantFox eklentisini kurarsınız adres barda anında arama yapabilirsiniz.

g desperado64 => google'da anında arama yapar.
y desperado64 => youtube anında arama yapar.
m usak => google haritalarda anında arama yapar.

serkay1578

Doçent
Reaksiyon puanı
3
InstantFox eklentisini kurarsınız adres barda anında arama yapabilirsiniz.

g desperado64 => google'da anında arama yapar.
y desperado64 => youtube anında arama yapar.
m usak => google haritalarda anında arama yapar.

Bu dediğinizi eklentisizde yapabilirsiniz,arama motorlarını düzenleden anahtar kelime ekleyerek yapılabiliyor.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Geçmişe takılıp kalmıssınız geleceğe bakın artık :P

Siz beni anlamamak; enter'e da basıyorum o sayfayı açana kadar ben chromeda siteye girip yorum bile yapıyorum :)

Reaksiyon puanı
2,148
Geçmişe takılıp kalmıssınız geleceğe bakın artık :P

Siz beni anlamamak; enter'e da basıyorum o sayfayı açana kadar ben chromeda siteye girip yorum bile yapıyorum :)

Uzun lafın kısası sen o özelliğe alışmışsın firefoxda da o özelliği arıyorsun olmayınca da beğenememen normal tabi anlıyorum, aynı olay bizim alışkanlıklarımız için de geçerli. Çok üstünde durulması gereken birşey değil. :)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Yanı tabıkı alışkanlıklar önemli ama firefox genel olarak geç tepki veriyor işlemlere, 29. Sürüm atlamış brovser böyle olmamalı diyorum bıraderım. Motorumu tırttır nedır

Chromeda daha yazarken arayan yada yukleyen bı ozellık vardı yıllar önce gelen o özellik gelmelı fırefoxa. O zaman kullanabilirim

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Bı dakka yaw fırefox chrome konusumuydu ben Windows haberı dıye yorum yapıyorum sabahtan berı:)

Reaksiyon puanı
2,148
Yanı tabıkı alışkanlıklar önemli ama firefox genel olarak geç tepki veriyor işlemlere, 29. Sürüm atlamış brovser böyle olmamalı diyorum bıraderım. Motorumu tırttır nedır

Chromeda daha yazarken arayan yada yukleyen bı ozellık vardı yıllar önce gelen o özellik gelmelı fırefoxa. O zaman kullanabilirim

Ben yazıp entera basınca hemen aramayı gerçekleştiriyor bi tepki vermemezlik olmadı şimdiye kadar. Anında aramanın kaynak kodlarını açmamıştır belki google bilemiyorum. :D

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Ha hemende senın bilgisayar bozuk bende sorun yok mesajları geldı :P

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
Ha hemende senın bilgisayar bozuk bende sorun yok mesajları geldı :P

Sırf senin hatrına krom yükleyiyim dedim bak ne oldu. Zatii ben her krom yüklemeye çalıştığımda, benim acer bi hata veriyor. :P

O2yD1z.png

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Tam Gs-fb gıbı degılde barcelona-dınamo kıew gıbı.
Chrome=barcelona :P

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Atletico yazacaktımda bakarsın kupa falan alır rezık oluruz dıye vazcaydım