Mozilla Firefox 14.0.1

serkay1578

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Evet öyle. Ondan sonraki sürümlerde de durum öyle . Güzel düşünmüşler onu.

Nightly kullanıyorum zaten kendi arkada güncelliyo sürüm 17 olmuş :)

Her zaman görüntülenmesi kötü değilmi gereksiz bence ilginç xp ve 7 tasarımlarında fark olması

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Her zaman görüntülenmesi kötü değilmi gereksiz bence ilginç xp ve 7 tasarımlarında fark olması

Yok görünmüyor her zaman. Sekmelerin olduğu kısımda boş bir yere sağ tıklayıp özelleştir de çıkan menüden varsayılan yap de. O zaman gerektiğinde görüntülenir sadece.

yedionbir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ileri butonu varsayılan olarak herzaman görünmemektedir...siz özelliştir menüsüne girip bazı oynamalar yapmışınız...14. sürümde fena değil aslında chrome daha iyi ama açıkkaynak sevdası yola devam ediyoruz :D

omeringen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
13 te ileri butonu sadece gerektiğinde görünüyordu şmdi her zaman görünüyor sizdede öyle mi ? Windows 7 de böyle benim Xp de 13 teki gibi gerektiğinde görünüyor
Kullandığınız eklentiler varsayılan araç çubuğu düzenini etkiliyor. Firefox ile alakası yok yani. Güvenli kip ile açıp görebilirsiniz varsayılan şeklini.

TEGİN

Profesör
Reaksiyon puanı
99
Bir kaç güne kadar Waterfox ta 14'e atlar.Bekliyorum :)))

İSS-1

Doçent
Reaksiyon puanı
6
14.1 sürümü resmen budur dedirtiyor, daha önceki sürümlerdeki amlamsız donmalar, kasmalar yok :)

Çok güzel olmuş, Opera kullanıyordum tekrar FF dönüş yaptım :D

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
Neden sürekli sürüm yükseltiyorlar anlamıyorum :) 13.1 yap ne olacak?

GemaR

Asistan
Reaksiyon puanı
21
Direk açtığım gibi çöktü uzun zamandır olmamıştı özlemiştik kendilerini...

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
hızlı erişim eklemişler artık eklentiye ihtiyaç yok :D

SonKraL

Doçent
Reaksiyon puanı
4
sürüm atlamalırını seviyorum ya bayağı hız kazanıyor tarayıcı..

phoenix_

Doçent
Reaksiyon puanı
0
güncelleme yapılı ama flash sorunu hala devam ediyor.chrome kullanıyorum şu anda bu nedenle.

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Flash sorunu için 11.4.400 sürümünü deneyin bence :)

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
bu sürüm çılgınlığı chrome denen tarayıcından sonra çıktı.bu ne ya her 2 günde bir yeni sürümmü çıkar.Eğer hatalar gideriliyorsa 6 ayda bir çıkarın ama adam gibi bir tarayıcı yapın.Yada bu işi bırakın.bir de türk toplumunda şöyle bir kanı var.Her programın yeni sürümü iyidir diye.hayır kardeşim yok öyle bir şey.

bLaCkSouL

Profesör
Reaksiyon puanı
8
yok denemedim ama arada kapanıyor namussuz artık ya katlanacaz yada 13e geçicez yenisi çıkana kadar.

Aynı problemi yaşıyorum. Tam bir sayfa açacakken direk kapanıyor ve o meşhur çökme habercisi geliyor ekrana. 1-2 kere olsa tamam diyeceğim de sürekli olmaya başladı. Tamamen kaldırıp temiz kurulum yaptım değişmedi. Mozilla'nın bu durumu acilen düzeltmesi gerek. Bu şekilde kullanmak mümkün değil.

Rauros

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bu sürüm çılgınlığı chrome denen tarayıcından sonra çıktı.bu ne ya her 2 günde bir yeni sürümmü çıkar.Eğer hatalar gideriliyorsa 6 ayda bir çıkarın ama adam gibi bir tarayıcı yapın.Yada bu işi bırakın.bir de türk toplumunda şöyle bir kanı var.Her programın yeni sürümü iyidir diye.hayır kardeşim yok öyle bir şey.
Yabancılarda yok mu ?

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Arkadaşım boş yere genelleme yapma istersen. Yabancılarda sürekli yeni sürüm isteyen yok diyorsun. Tabi google ve mozilla da sırf Türkler istiyor diye yeni sürüm çıkarıyor dimi?
Yabancı forumlarda keyiflerinden sürekli yeni sürüm programlar paylaşılıyor...

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Bu sürüm gezdiğiniz siteyi 3 boyutluya çevirebiliyormuş.
(Sayfada sağ tıklayıp 'öğeyi incele'yi tıklayıp açılan araç çubuğundan '3B görünüm'e tıklayın)

Deneyen var mı?

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Bu sürüm gezdiğiniz siteyi 3 boyutluya çevirebiliyormuş.
(Sayfada sağ tıklayıp 'öğeyi incele'yi tıklayıp açılan araç çubuğundan '3B görünüm'e tıklayın)

Deneyen var mı?

Evet 3 boyutlu görünüyor. Sayfa incelemek için .

astute

Asistan
Reaksiyon puanı
5
eskiden kullanırdım chrome işimi görüyor şimdi ama yinede Tilki eski göz ağrımdır..

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
Arkadaşım boş yere genelleme yapma istersen. Yabancılarda sürekli yeni sürüm isteyen yok diyorsun. Tabi google ve mozilla da sırf Türkler istiyor diye yeni sürüm çıkarıyor dimi?
Yabancı forumlarda keyiflerinden sürekli yeni sürüm programlar paylaşılıyor...
türkler kadar yok demek istedim orda.2.side ben kullanıcı olarak her 3 günde bir yeni sürümden cıkmasından rahatsızım onu eleştiriyom ve bu tarayıcılarda chrome başladı.onu dedim.

GemaR

Asistan
Reaksiyon puanı
21
Aynı problemi yaşıyorum. Tam bir sayfa açacakken direk kapanıyor ve o meşhur çökme habercisi geliyor ekrana. 1-2 kere olsa tamam diyeceğim de sürekli olmaya başladı. Tamamen kaldırıp temiz kurulum yaptım değişmedi. Mozilla'nın bu durumu acilen düzeltmesi gerek. Bu şekilde kullanmak mümkün değil.
Geç 13.0.1 olay kanoansın herkes dağılsınn...