Movie maker'da sorun....

r.öncül

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlarmovie maker a videoları atıyorum ancak ses çıkıyo göruntü yok... video nun uzantısını değiştirdim gene olmadı...
sorun çıkıyo diye bildirim veriyo bazen de.... nette gezdim ancak bulamadım bilen var mı nasıl düzeltecez?

r.öncül

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sagolun arkadaşlar Kodek i tekrar yükledim sorun çözüldü..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:scared:bende ikiside olmadı başka bi yolu var mı acil lazım:cursing:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben hepsini yükledim hala aynı sorun var yardımcı olabilirmisiniz

r.öncül

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Codec kaldırın güncelini tekrar yükleyin... olmasza movie marker ı sil tekrar yükle.. ;)

everest

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Araçlar / Seçenekler / Uyumluluk sekmesinde yer alan filtrelerin kutucuklarında yer alan işaretleri kaldırıp dener misiniz?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ya bende de ses var fakat görüntü yok siyah bi ekran geliyo. K-lite codec pack kaç defa silip tekrar yükledim aynı şekilde movie makerıda. Fakat bir türlü sorun çözülmedi acaba nasıl çözebilirim bilen var mıı? :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar ben de aynı problemi yaşadığım için ingilizce forum sitelerinde araştırdım ve bulduğum şu yöntemle başardım, sizlerle paylaşayım.

“Aygıt yöneticisi”ne gidin (arama çubuğuna yazarak bulabilirsiniz), ardından açılan klasörde “Görüntü bağdaşlaştırıcıları”na sağ tıklayın ve “Sürücü Yazılımını Güncelleştir…” yapın.
Windows otomatik olarak yapıyor güncelleştirmeyi ve ardından bilgisayarınızı yeniden başlat yaptığınızda sorun çözülmüş oluyor. En azından bende işe yaradı :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sağolun teşekkürler dedikleriniz gerçekten işe yaradı movie makırı siliyordum, codeci siliyodum tekrar yüklüyordum kaç defa olmadı.. Ama sizin dediklerinizi yaptım düzeldii.. :) :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Movie maker de yaptığım ve kaydettiğim videoyu açtığımda siyah ekran geliyor ve görüntü gelmiyor. Ama ses var. Bu sorunu nasıl çözebilirim???